Terveyspalvelut


Etusivu / Kuntalaiselle / Sosiaali ja terveys / Terveyspalvelut
Ajankohtaista

Fysioterapeutin suoravastaanotto (alaselkäpotilaat) alkaa Ranuan terveyskeskuksessa tiistaina 5.9.2017

Ranuan terveyskeskuksessa alaselkäkipuisen asiakkaan soittaessa vastaanottoon tai hänen siellä asioidessaan voidaan asiakas ohjata suoraan lisäkoulutuksen saaneen fysioterapeutin vastaanotolle lääkärin sijaan. Vastaanoton henkilökunta ohjaa asiakkaat lääkärille tai fysioterapeutille tarkistuslistan mukaisesti. Fysioterapeutti konsultoi päivystävää lääkäriä tarvittaessa jatkohoidon osalta sekä kipulääkitykseen liittyen. Tarvittaessa fysioterapeutti voi myös varata asiakkaalle ajan päivystävälle lääkärille. Fysioterapeutti voi ohjata asiakasta käsikauppalääkkeiden käytössä, tarvittaessa fysioterapeutti voi myöntää 1-5 pv sairaslomatodistuksen.

Fysioterapeutin vastaanottoaika on toiminnan alussa n. 45 min sisältäen mm. haastattelun, tutkimisen, rentoutusasentojen sekä ergonomia- ja kotiharjoitteiden ohjauksen, tarvittaessa lyhyen hoidon (esim. mobilisointi, kinesioteippaus, kylmä/lämpöhoito) sekä tarvittaessa käsikauppalääkkeiden ohjauksen. Fysioterapeutin suoravastaanottokäynti on maksuton ja se sisältyy poliklinikkamaksuun.

Fysioterapeutin suoravastaanotto alaselkäpotilailla toteutuu seuraavasti:

  • tiistaisin ja torstaisin klo 9-12 Ranuan terveyskeskuksessa

  • vastaanottoaika n. 45 min

  • käynti sisältyy poliklinikkamaksuun

  • ajanvaraus vastaanoton, päivystävän sairaanhoitajan tai työterveyshoitajan kautta

5.6.2017 LÄHTIEN LOPETAMME ILMAN AJANVARAUSTA TOIMIVAN HOITAJAN VASTAANOTON (verenpaine, välinejakelu ja injektiot).Jatkossa kyseiselle hoitajan vastaanotolle varataan ajat puh. 0400 179 154 klo 8.00- 9.00, tarvittaessa jätä soittopyyntö. Jos olet jo välinejakelun piirissä, voit tehdä tilauksen myös tekstiviestillä

 


Ranuan terveyskeskus

Sairaalatie 4, 97700 Ranua
Puh. 016 3559 400

Fax. (016) 3552 208
Sähköposti: etunimi.sukunimi@ranua.fi