Terveyspalvelut


Etusivu / Kuntalaiselle / Sosiaali ja terveys / Terveyspalvelut
Ajankohtaista

FYSIOTERAPEUTIN SUORAVASTAANOTTO

(selkä-, niska- ja olkapää)

Ranuan terveyskeskuksessa alaselkä-, niska- tai olkapääkipuinen asiakas voidaan ohjata suoraan lisäkoulutuksen saaneen fysioterapeutin vastaanotolle lääkärin sijaan. Vastaanoton henkilökunta ohjaa asiakkaat lääkärille tai fysioterapeutille tarkistuslistan mukaisesti.

Fysioterapeutti konsultoi päivystävää lääkäriä tarvittaessa jatkohoidon osalta sekä kipulääkitykseen liittyen. Tarvittaessa fysioterapeutti voi myös varata asiakkaalle ajan päivystävälle lääkärille. Fysioterapeutti voi ohjata asiakasta käsikauppalääkkeiden käytössä, tarvittaessa fysioterapeutti voi myöntää 1-5 pv sairaslomatodistuksen.

Fysioterapeutin vastaanottoaika on n. 45 min sisältäen mm. haastattelun, tutkimisen, rentoutusasentojen sekä ergonomia- ja kotiharjoitteiden ohjauksen, tarvittaessa lyhyen hoidon (esim. mobilisointi, kinesioteippaus, kylmä/lämpöhoito) sekä tarvittaessa käsikauppalääkkeiden ohjauksen. Fysioterapeutin suoravastaanottokäynti on maksuton ja se sisältyy poliklinikkamaksuun.

Fysioterapeutin suoravastaanotto alaselkä-, niska- ja olkapääpotilailla toteutuu seuraavasti:

- maanantaisin klo 13-16,  keskiviikkoisin klo 9-11 ja torstaisin klo 9-11 Ranuan terveyskeskuksessa

- vastaanottoaika n. 45 min

- käynti sisältyy poliklinikkamaksuun

- ajanvaraus vastaanoton, lääkärin, päivystävän sairaanhoitajan, fysioterapian, terveydenhoitajan tai työterveyshoitajan kautta.

Puhelinaika ma-to klo 8.00 – 9.00

Fysioterapeutti Annika Heikkinen p. 040 846 3220

 


Ranuan terveyskeskus

Sairaalatie 4, 97700 Ranua
Puh. 016 3559 400

Fax. (016) 3552 208
Sähköposti: etunimi.sukunimi@ranua.fi