Matkailijalle

Tietoa matkailijalle Ranuan kunnasta


Etusivu / Matkailijalle
Tervetuloa Ranualle

Meillä voit kokea luontoelämyksen Ranuan eläinpuiston yli 55 villieläimen keskellä tai rauhoittua mm. Simojärven erämaajärven alkuperäisen luonnon keskellä.

Näillä sivuilla esittelemme kunnassamme tarjolla olevia matkailijan aktiviteetteja, tapahtumia, nähtävyyksiä sekä majoitus- ja ravitsemispalveluita.

Kaupalliset palvelut löytyvät pääasiassa kuntakeskustasta ja eläinpuiston läheisyydestä, mutta myös keskustan ulkopuolelta tiloilta ja majoituspaikoista löytyy monenlaista tarjontaa. Uutta Ranualla on kylämatkailu, joka tarjoaa matkailijalle erilaisia retkikohteita, tapahtumia ja majoituspaikkoja sivukylillä.

Matkailijan avuksi on Ranuan infokartta, josta löytyvät esim. erilaiset ulkoilureitit ja nähtävyydet. Infokarttaan tullaan lisäämään kaikki Ranualla toimivat yritykset.

Kunnan matkailuinfo on Ranuan eläinpuiston lipunmyynti/ matkamuistomyymälässä.

Matkailija, kiinnostaisiko tulla yrittäjäksi Ranualle? Ranua on osaamista ja ahkeruutta arvostava itsenäinen kunta. Luonto ja ilmapiiri tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle ja yritysten menestymiselle.

Kunnan matkailuinfo

Kunnan matkailuinfo Ranuan eläinpuiston lipunmyynti/ matkamuistomyymälässä.

Puh. 040 556 3555
sales@gulo.fi

Ranuan eläinpuisto

KOHTAA VILLIARKTINEN LUONTO Ranuan eläinpuistossa näet jääkarhun ja 50 muuta arktista eläinlajia pohjoisen metsän keskellä jokaisena vuodenaikana. Ranuan eläinpuisto on Lapin suosituin perhematkailukohde ja Ranuan matkailun vetonaula. Eläinpuiston ympärille on kehittynyt lomakohde majoitus- ja ohjelmapalveluineen. Talvisin puisto on erityisesti kansainvälisten matkailijaryhmien suosiossa, kesäisin suurin kävijäryhmä ovat kotimaiset lapsiperheet.