Koulutus ja kurssit


Etusivu / Yrittäjälle / Koulutus ja kurssit

Uravalmennus
Te-palvelut -sivulla voit tutustua yrittäjyysvalmennukseen.

Kehittämispalveluiden koulutukset vuoden 2017 alussa
Yritysten kehittämispalveluiden kautta toteutetaan pk-yrityksille kasvuun, talouteen ja tuottavuuteen sekä markkinointiin liittyviä koulutuksia seuraavasti:

1) Talouden ja tuottavuuden johtaminen; koulutuspaikka Rovaniemi, käynnistyy 21.2.2017, kouluttajana Toimitusjohtajakoulu Oy

2) Kasvuun johtaminen; koulutuspaikka (Kemi – Tornio), käynnistyy 1.3.2017, kouluttajana Toimitusjohtajakoulu Oy

3) markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen (kevennetty kilpailutus puitesopimuskumppaneille menossa), käynnistynee maalis-huhtikuussa, paikkakuntana Rovaniemi

Näistä koulutuksista tarkemmat sisällöt, yritysten omavastuuosuudet (=hinta) ja ilmoittautumisajat ovat nähtävillä yritysten kehittämispalveluiden nettisivulla kohdassa ”koulutus”. Kts. linkki www.yritystenkehittamispalvelut.fi

Koulutukset ovat tarkoitettu pk-yrityksille, joiden osallistumismaksua tuetaan (70 %:sti) . Suuryritysten ja seutuverkoston jäsenten on mahdollista osallistua koulutukseen, jos ryhmä ei täyty pk-yrityksistä ja tällaisia osallistujia voi olla maks 2. Osallistumismaksu ei voi tällöin sisältää valtion tukiosuutta. Nämä tapaukset katsotaan erikseen jos kiinnostuneita ilmenee. 

Osaamisen kehittäminen yrittäjän oppisopimuksen kautta
Ratkaisuna yrittäjän oppisopimus


Käynnistykseen > Yrittäjän ammattitutkinto Kun olet juuri aloittanut tai toiminut jonkin aikaa yrittäjänä. Sinulla on vahva oman alan osaaminen ja haluat tukea yrittäjyyteen.

Kehittämiseen > Yrittäjän ammattitutkinto > Tuotekehittäjänerikoisammatti-tutkinto > Yritysjohtamisen erikoisammatti-tutkinto. Kun olet toiminut yrittäjänä jo pidempään. Haluat varmistaa menestyksesi muuttuvilla markkinoilla selkeyttämällä yrityksesi tavoitteita.

Kasvuun > Tuotekehittäjänerikoisammatti-tutkinto > Yritysjohtamisen erikoisammatti-tutkinto. Kun yrityksesi on kasvu-uralla. Haluat lisätä hallitusti yrityksesi kannattavuutta ja myyntiä sekä kehittää johtamisosaamistasi.

Muutokseen > Yrittäjän ammattitutkinto > Yritysjohtamisen erikoisammatti-tutkinto
Kun yrityksesi on muutoksen keskellä. Kilpailutilanne markkinoilla muuttuu ja haluat tukea liiketoiminnan kehittämiseen esimerkiksi kun olet myymässä tai ostamassa yritystä.

Ammatilliseen kehittämiseen > Oman alan perustutkinto > Oman alan ammattitutkinto > Oman alan erikoisammatti-tutkinto. Kun haluat päivittää ammattiosaamistasi. Työ on yrittäjällekin paras opettaja. Aika ajoin on hyvä varmistaa, että osaaminen on oikealla tasolla.

Yrittäjän oppisopimus auttaa sinua keskittymään olennaiseen liiketoiminnassasi arjen keskellä.
- Saat asiantuntijoiden ohjausta liiketoimintasi kehittämiseen
- Luot yhteyksiä toisiin yrittäjiin
- Voit keskittyä yrityksesi kehittämiseen
- Saat mahdollisuuden kasvaa yrittäjänä
- Saat koulutuksen ajaksi oman mentorin tuen
Mentorisi on luotettava kumppanisi oppimisen ohjaajana
Onnistut tavoitteessasi aikataulutettuna asiantuntijoiden ohjauksessa selkeillä tehtävillä. 
Ota yhteyttä! Mietitään sinulle tai yrityksellesi sopivaa ratkaisua
Anne Puroaho, puh. 040 7786 372 tai etunimi.sukunimi@lapinoppisopimus.fi
www.lapinoppisopimus.fi
www.facebook.com/lapinoppisopimuskeskus