Tapahtumakalenteri


Etusivu / Ranua-info / Tapahtumakalenteri / Maalaismarkkinat Kuukasjärvellä lauantaina 24.3.2018

Maalaismarkkinat Kuukasjärvellä lauantaina 24.3.2018

15.2.2018 15:00

Markkinat avoinna klo 11 - 15. Teemana Luonto ja eränkäynti.

Jo perinteisiksi muodostuneet Maalaismarkkinat järjestetään jälleen tänä vuonna uudella teemalla. Luonto ja eränkäynti on aina ollut lähellä maaseudun elämää ja sitä löydät näiltä markkinoilta. Löydät markkinapaikalta myös ihan samaa kuin ennenkin: paikalla leivottuja tuoreita rieskoja, juuri paistettuja munkkeja, kahvia, makkaraa jne. Markkinaravintolasta lisäksi ranskiksia ja kotakahvilasta myös lettuja. Myyjäispöydästä leivonnaisia ym. Heleppoheikki myy halapaa karkkia. Arvonnassa paljon hyviä palkintoja. 

Ohjelmaa perinteiseen tapaan ja tietysti KANOJEN KAUNEUSKILPAILU. Muitakin eläimiä voi tavata pihalla. Ja kun teemana on eränkäynti, niin siihen liittyvää rekvisiittaakin on esillä.

Lapsille myös tarjolla aktiviteetteja ja muuta mukavaa. Huima pulkkamäki on jälleen käytössä, mutta mäkeä ylös on selvittävä omalla ruismoottorilla.

Toivotamme kaikki läheltä ja kaukaa tervetulleiksi markkinoille!

Järjestäjänä: Kyläkolmio ry yhdessä Kuukkaanseudun Erä ry:n, Kuukasjärven maataloisnaisten ja muiden kylien yhdistysten ja ihmisten kanssa.

Huom. Markkinoiden kaikki tuotto käytetään kyläyhdistyksen kautta kylien hyväksi tehtävään työhön Kelankylässä, Kuukasjärvellä ja Petäjäjärvellä. Tarvitsemme varoja erityisesti kylätalon ylläpitoon, jotta kaikilla olisi yhteinen paikka, jossa voi kokoontua, tavata ihmisiä ja harrastaa monenlaista.