Tapahtumakalenteri


Etusivu / Ranua-info / Tapahtumakalenteri / Taiteiden Yö la 15.9.2018 - tule sinäkin!

Taiteiden Yö la 15.9.2018 - tule sinäkin!

1.8.2018 11:35

Taiteiden Yö -viikonloppu 14. - 15.9. ja viikko itsekin on täynnä osallistumisen ja osallisuuden mahdollisuuksia. Tervetuloa mukaan maksuttomiin esityksiin ja työpajoihin.

Viikon käynnistää Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu LASTUn vetämät kymmenet työpajat, joissa suunnitellaan uutta monitoimi-koulukeskusta. Suunnittelua tapahtuu osallisuusillassa ke 12.9. klo 17 alkaen kuntalaisten kanssa. Sekä lasten ja nuorten omat työpajat ja ko. viiteryhmien kanssa työskentelevien ammattilaisten työpajoissa pitkin viikkoa. Itse Taiteiden Yössä perjantain aloituksessa on mukana musiikkia Savonlinnan taidelukiolaisilta Chieko Okabe-Silvasti johdolla ja musiikkia itse Yössä mm. viulu-piano duo Lapin Musiikkiopistolta, Jouni Someron ja Tuula Kilpeläinen -Someron Hiljaisuus puhuu - runoa ja musiikkia sekä Rolf Virtasen musiikki- ja tarinahetki.

Lisäksi Monkkarin ja Kirjaston Taiteiden Yöt tuovat jälleen oman arvokkaan lisänsä tapahtumaan. Unohtaa ei sovi Uudella koululla olevaa Jopo -luokan perinteistä herkkukahviota ja konserttipaikalle tulevaa kahviota Seurakuntatalolla.

Ohjelma täydentyy hiljalleen, mutta tervetuloa mukaan tekijänä tai kokijana. Ideat ja tekijät ovat siis tervetulleita, yhteyttä voi ottaa vapaa-aikatoimistoon.

aj/vapaa-aikatoimisto