Juolukkatiellä, Ranuan Mustikkamaan alueella sijaitseva upea, metsän ympäröimä rivitalotontti, josta on helpot yhteydet Ranuan Kirkonkylälle ja se sijaitsee aivan Posiontien läheisyydessä.
Välittömässä läheisyydessä sijaitsee upea Ranuajärvi, josta on vuokrattavissa venepaikka. Järven kautta on myös moottorikelkkaura Lapin laajalle moottorikelkkareitistölle. Tontille on saatavana valokuituyhteys.

 

Perustiedot


Sijainti:

Ranuan keskusta, Juolukkatie 

Tyyppi:
AP-tontti

Kortteli / Kiinteistötunnus:
Mustikkamaa, .683-402-1-170

Myyntihinta:
5 572 €. Tontin hinta sisältää lohkomiskustannukset. Tontista tehdään ensin vuokrasopimus, jonka suuruus on 557,20 €/v. Rakentaminen on aloitettava kolmen vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoituksesta ja tontin myynti tapahtuu vasta rakennuksen valmistumisen jälkeen. Maksettu vuokra hyvitetään toteutuneessa myynnissä kauppahinnasta enintään 5 vuoden ajalta. Mikäli rakentamista ei ole aloitettu kolmen vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, niin vuokrasopimus raukeaa. 

Ranta:
Ei omaa rantaa.

Muuta:
Kiinteistön vesi- ja viemärihuollon tuottaa Ranuan Infra Oy. Vesi- ja jätevesiverkoston liittymismaksu peritään maksuluokittain kiinteistön rakennustyypin, kerrosalan ja palvelujen käytön perusteella. Kiinteistölle on saatavissa valokuituyhteys. Vesi-, viemäri-, kaukolämpö- sekä valokuitulinjat kulkevat ihan tontin vierestä, jolloin liittymiskustannukset ovat todella edulliset.

Tontti ja kaavoitus


Tontin pinta-ala:
3 980 m2

Tontin omistus:
Vuokra/oma

Kaavoitustilanne:
Asemakaava

Rakennusoikeus:
Tehokkuusluku e=0,20 ja sen mukaisen kerrosala on 796 m2. Suurin sallittu kerrosluku on 1. 

Palvelut ja liikenneyhteydet


Lisätietoa palveluista:
Ranuan keskusta 2,5 km, koulukeskus 2,5 km, Rovaniemi 80 km. Ranuan kirkonkylän kauppa-, ravintola-, tori- ja palvelutarjonta. Ranuan eläinpuisto. Ranuan alueen laajat retkeily-, hiihto- ja moottorikelkkailureitit. Metsähallituksen laajat metsästysalueet. 

Myynti

 

Risto Niemelä
Puh. 040 704 9623
risto.niemela@ranua.fi

Ota yhteyttä myyjään, soita tai jätä viesti

Kiinnostuitko? Soita myyjälle tai lähetä viestiä.