Sairaalatien rauhaisalla AKR (asuinkerrostalojen, rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten alue) alueella sijaitseva rivi-/ kerrostalotontti. Tontilta avautuu upea näkymä viereiseen Ranuansalmeen. Välittömässä läheisyydessä sijaitsee Ranuan uusi hyvinvointikeskus, josta löytyvät kaikki terveydenhuollon palvelut. Läheisyydessä sijaitsee myös Ranuan jäähalli ja urheilukenttä sekä monitoimisali Peuransarvi.

Tämä hienojen ulkoilumahdollisuuksien äärellä oleva tontti sijaitsee palveluiden vieressä valmiiksi rakennetussa ympäristössä. Ranuansalmesta on vesiyhteys isompaan Ranuanjärveen, josta on vuokrattavissa venepaikka. Järven kautta on myös moottorikelkkaura Lapin laajalle moottorikelkkareitistölle. Tontille on saatavana valokuituyhteys.

Perustiedot


Sijainti:

Ranuan keskusta, Sairaalatie 4C

Tyyppi:
AKR-tontti

Kortteli / Kiinteistötunnus:
Kortteli 46, .683-402-2-25

Myyntihinta:
40 000 €. Tontin hinta sisältää lohkomiskustannukset. Tontista tehdään ensin vuokrasopimus, jonka suuruus on 4 000 €/v. Rakentaminen on aloitettava kolmen vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoituksesta ja tontin myynti tapahtuu vasta rakennuksen valmistumisen jälkeen. Maksettu vuokra hyvitetään toteutuneessa myynnissä kauppahinnasta enintään 5 vuoden ajalta. Mikäli rakentamista ei ole aloitettu kolmen vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, niin vuokrasopimus raukeaa. 

Ranta:
Tontin ja Ranuansalmen välissä on kapea lähivirkistysalue.

Muuta:
Kiinteistön vesi- ja viemärihuollon tuottaa Ranuan Infra Oy. Vesi- ja jätevesiverkoston liittymismaksu peritään maksuluokittain kiinteistön rakennustyypin, kerrosalan ja palvelujen käytön perusteella. Kiinteistölle on saatavissa valokuituyhteys.

Tontti ja kaavoitus


Tontin pinta-ala:
10 000 m2

Tontin omistus:
Vuokra/oma

Kaavoitustilanne:
Asemakaava

Rakennusoikeus:
Tehokkuusluku e=0,30 ja sen mukaisen kerrosala on 300 m2. Suurin sallittu kerrosluku on 2. 

Palvelut ja liikenneyhteydet


Lisätietoa palveluista:
Ranuan keskusta 0,5 km, koulukeskus 1,2 km, Rovaniemi 80 km. Ranuan kirkonkylän kauppa-, ravintola-, tori- ja palvelutarjonta. Ranuan eläinpuisto. Ranuan alueen laajat retkeily-, hiihto- ja moottorikelkkailureitit. Metsähallituksen laajat metsästysalueet. 

Myynti

 

Risto Niemelä
Puh. 040 704 9623
risto.niemela@ranua.fi

Ota yhteyttä myyjään, soita tai jätä viesti

Kiinnostuitko? Soita myyjälle tai lähetä viestiä.