Näkymä rantaan

Näkymä kadulta

Näkymä kadulle

Hietavaara III

Erinomainen lomatontti Hietavaaran etelärinteessä. Tämä lomatontti sijaitsee n. 40 km Ranualta Posiolle Simojärven osayleiskaava-alueella. Tontti avautuu etelään, eli siihen suuntaan, mistä aurinko paistaa koko päivän. Tontti on rinteessä, mutta soveltuu maastomuodoiltaan hyvin rakentamiseen. Tie on jo valmiiksi rakennettu perille.

Lähellä sijaitsee useita järviä, joista suurin ja tunnetuin Simojärvi on n. kilometrin päässä. Tontti on valmiiksi lohkottu omaksi tilaksi ja siihen sisältyy uimaranta- ja venevalkamaoikeus Simojärveen, Koirajärveen ja Hietajärveen. Simojärven eteläkärjessä, Taipaleenlahdessa on pienvenesatama. Satamapaikat vuokrataan kunnanviraston teknisen osaston kautta.

Perustiedot


Sijainti:

Simojärven eteläpuoli, Hietavaara ja Impiön kylä

Tyyppi:
Lomatontti

Alue / Kiinteistötunnus:
Hietavaara, 683-403-7-92

Myyntihinta:
Myyntihinta 5 500 €. Tontin voi myös vuokrata 550 € vuosivuokralla. Vuokrasopimukset tehdään määräaikaisiksi 30 vuoden vuokra-ajalla. Tontin vuokraajalla on mahdollisuus ostaa tontti alkuperäisellä myyntihinnalla siten, että ostajalle hyvitetään kauppahinnasta enintään 10 vuoden maksetut vuokrat. Vuokrausmahdollisuuden yhteydessä tonteille asetetaan rakentamisvelvollisuus siten, että tontilla on aloitettava rakentaminen kolme vuoden kuluessa vuokrauksesta tai muuten vuokrasopimus purkaantuu. 

Ranta:
Ei omaa rantaa. Tonttiin sisältyy uimaranta- ja venevalkamaoikeus Simojärveen, Koirajärveen ja Hietajärveen. Simojärven eteläkärjessä, Taipaleenlahdessa on pienvenesatama. Satamapaikat vuokrataan kunnanviraston teknisen osaston kautta.

Muuta:
Tontilla on alueelle rakennetun vesijohdon käyttöoikeus. Ostaja tekee sopimuksen Impiön vesiosuuskunnan kanssa. Tontille saa sähköliittymän verkkoyhtiön (Caruna) kautta normaalilla liittymämaksulla. Alueella on valokuitukaapeli ja se kulkee Simontaipaleentien varressa. Tonttien yhteisrakentamisella valokuituyhteys on mahdollista saada kohtuukustannuksin.

Tontti ja kaavoitus


Tontin pinta-ala:
4 663 m2

Tontin omistus:
Oma tai vuokra

Kaavoitustilanne:
Simojärven osayleiskaava

Rakennusoikeus:
Yksi varsinainen loma-asunto. Loma-asunnon ja erillisen saunan yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 150 m2.

Palvelut ja liikenneyhteydet


Etäisyydet:
Ranua 40 km, Oulu 180 km, Rovaniemi 120 km. Posio 60 km.

Lisätietoa palveluista:
Ranuan kirkonkylän kauppa-, ravintola-, tori- ja palvelutarjonta. Ranuan eläinpuisto. Ranuan alueen laajat retkeily-, hiihto- ja moottorikelkkailureitit. Metsähallituksen laajat metsästysalueet. Impiön valaistulatu on n. 4 km päässä. Ladun varrella on kota ja mäenlaskupaikkoja.

Myynti

 

Risto Niemelä
Puh. 040 704 9623
risto.niemela@ranua.fi

Ota yhteyttä myyjään, soita tai jätä viesti

Kiinnostuitko? Soita myyjälle tai lähetä viestiä.