Kirkonkylän tonttitarjonta

Alla olevista haitarivalikoista löydän ajankohtaisen tonttitarjonnan Ranuan kirkonkylän alueelta. Jokaisen haitarin kohdalla on määritelty ensin alueen nimi ja osoite, jonka jälkeen aukea tieto tontin tiedoista sekä sijainnista.

Teollisuustontit
Kolomaan teollisuusalue

Kolomaa

Ranuan kunta myy teollisuustontteja Kolomaan teollisuusalueelta.

Kolomaan teollisuusalue sijaitsee kaavan eteläosassa KT 78:n itäpuolella. Pääset tutustumaan Kolomaan kaavakarttaan tästä linkistä: Kolomaan Teollisuusalueen kaavakartta

Pääset tutustumaan ajankohtaiseen tonttitarjontaan aukaisemalla Kolomaan tonttiesitteen alta. Tonttitilanne päivitetään karttaan ja vapaana olevat tontit ovat kartassa näkyvillä kirkkaammalla, ja tummennetut tontit ovat myyty.

Kolomaan tonttikartta aukeaa tästä linkistä: Kolomaan tonttiesite

Omakotitalotontit
Kirkonkylä - Rantakoivikko

Ranuan kunta myy omakotitalotontteja Takajärven ranta-alueella, Rantakoivikon alueella. Rantakoivikko sijaitsee n. 1,5 kilometrin päässä Ranuan Keskustasta. Rantakoivikkoon ajetaan Posiontietä myöten ja käännytään Koivutielle. Pääset tutustumaan Rantakoivikon kaavakarttaan tästä linkistä: Ranuan Itäosan Kaavakartta

Valtuuston päätöksen (19.11.2018 § 23) mukaisesti Rantakoivikon kortteleiden 155 ja 156 tontit myydään 70 %:n alennuksella, alennusmyyntikampanja kestää vuoden 2021 loppuun saakka.

Rantakoivikossa on tarjolla kaksi omakotitalotonttia. Saat lisätietoa tonteista painamalla linkkiä jokaisen tontin kohdalla.

K155T2

K155T2  

Kirkonkylä - Mustikkatie (tulossa myyntiin)

TULOSSA MYYNTIIN KEVÄÄN 2021 AIKANA

Mustikkatie sijaitsee n. 3 kilometrin päässä Ranuan Keskustasta, Mustikkamaalla. Mustikkatielle ajetaan Posiontietä myöten ja käännytään Kirkkotielle.

Pääset tutustumaan Mustikkatien kaavakarttaan tästä linkistä: Ranuan Itäosan Kaavakartta 

Mustikkatiellä on tarjolla kolme omakotitalotonttia. Saat lisätietoa tonteista painamalla linkkiä jokaisen tontin kohdalla.


Mustikkatie 4


Mustikkatie 6


Mustikkatie 7

Kirkonkylä - Juolukkatie (tulossa myyntiin)

TULOSSA MYYNTIIN KEVÄÄN 2021 AIKANA

Juolukkatie sijaitsee n. 3 kilometrin päässä Ranuan Keskustasta, Mustikkamaalla. Juolukkatielle ajetaan Posiontietä myöten ja käännytään Kirkkotielle.

Pääset tutustumaan Juolukkatien kaavakarttaan tästä linkistä: Ranuan Itäosan Kaavakartta

Juolukkatiellä on tarjolla yksi omakotitalotontti. Saat lisätietoa tontista painamalla linkkiä jokaisen tontin kohdalla.

Juolukkatie 9

Luhti- ja rivitalotontit
Kirkonkylä - Koivutie

Takajärven ranta-alueella, Koivutiellä, on myynnissä yksi rivitalotontti. Takajärven alue Koivutiellä sijaitsee n. 1,5 kilometrin päässä Ranuan Keskustasta.

Koivutielle ajetaan Posiontietä myöten ja käännytään Koivutielle.

Pääset tutustumaan Koivutien kaavakarttaan tästä linkistä: Ranuan Itäosan Kaavakartta

Koivutiellä on tarjolla yksi rivitalotontti. Saat lisätietoa tontista painamalla linkkiätontin kohdalla.

K107

 
Kirkonkylä - Juolukkatie (tulossa myyntiin)

TULOSSA MYYNTIIN KEVÄÄN 2021 AIKANA

Juolukkatie sijaitsee n. 3 kilometrin päässä Ranuan Keskustasta, Mustikkamaalla. Juolukkatielle ajetaan Posiontietä myöten ja käännytään Kirkkotielle.

Pääset tutustumaan Juolukkatien kaavakarttaan tästä linkistä: Ranuan Itäosan Kaavakartta 

Juolukkatiellä on tarjolla yksi rivitalotontti. Saat lisätietoa tontista painamalla linkkiä tontin kohdalla.

Juolukkatie 2

 


Kirkonkylä - Sairaalatie

Sairaalatie sijaitsee aivan Ranuan keskustan kupeessa, upealla Hyvinvointikeskuksen alueella. Keskustaan onkin matkaa vain alle kilometri. Kaupat ja koulut ovat välittömässä läheisyydessä, kuin myös päiväkoti.
Sairaalatien alue on rauhaisa ja hiljainen. Ympäristössä sijaitsee uusi upea terveyskeskus, jonka ympärillään on lähes kaikki terveydenhuollon palvelut. Läheisyydessä sijaitsee myös Ranuan jäähalli ja urheilukenttä sekä monitoimisali Peuransarvi.

Pääset tutustumaan Sairaalatien kaavamuunnoskarttaan tästä linkistä: Hyvinvointikeskuksen asemakaavakartta

Sairaalatiellä on tarjolla kolme, asuinkerrostalojen, rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten rakentamiseen tarkoitettuja tontteja.. Saat lisätietoa Sairaalatien alueesta alla olevasta esitteestä.

Sairaalatien esite

 Kartta on suuntaa antava, eikä kartan tiestö ole ajankohtainen.

 

Kirkonkylä - Tikantie (tulossa myyntiin)

TULOSSA MYYNTIIN KEVÄÄN 2021 AIKANA

Tikantie sijaitsee n. 1,5 kilometrin päässä Ranuan Keskustasta, Kolomäen alueella. Tikantielle ajetaan Pudasjärventietä myöten ja käännytään Teerentaipaleelle.

Pääset tutustumaan Tikantien kaavakarttaan tästä linkistä: Ranuan Länsiosan Kaavakartta 

Tikantiellä on tarjolla useita pientalotontteja ja rivitalotontteja. Saat lisätietoa alueesta ja tonttitarjonnasta avaamalla alla olevan esitteen.

Tikantien tonttiesite

Kirkonkylä - Palokärjentie (tulossa myyntiin)

TULOSSA MYYNTIIN KEVÄÄN 2021 AIKANA

Palokärjentie sijaitsee n. 1,5 kilometrin päässä Ranuan Keskustasta, Kolomäen alueella. Palokärjentielle ajetaan Pudasjärventietä myöten ja käännytään Teerentaipaleelle.

Pääset tutustumaan Palokärjentien kaavakarttaan tästä linkistä: Ranuan Länsiosan Kaavakartta 

Palokärjentiellä on tarjolla kolme pientalotonttia. Saat lisätietoa alueesta ja tonttitarjonnasta avaamalla tonttiesitteen alta.

Palokärjentie 1

Palokärjentie 3

Palokärjentie 5

Asuin-, liike- ja toimistorakennustontit
Keskusta - Keskustie / Kujanne / Karjapolku

Keskustiellä, Kujanteen ja Karjapolun risteyksien keskellä sijaitsee vapaa toimisto,- liike ja toimistorakennustontti. Välittömässä läheisyydessä on Hotelli Ilveslinna, ja Hillatorin alue.

Tontille ajetaan Keskustietä, noin 200 metriä kantatie 78:n risteyksestä. 

Pääset tutustumaan Keskustan ja Multilahden kaavakarttaan tästä linkistä: Keskusta / Multilahden kaavakartta

71 AL-1 4

Tontin varauslomake

Ranuan Kunta julkaisee verkkosivuillaan uutta tonttitarjontaa jatkuvasti, ja ylläpitää tonttitietoa sivuillaan. Mikäli olet kiinnostunut tonteista, voitte olla yhteydessä Ranuan Kunnan Tekniseen osastoon, tai vaihtoehtoisesti täyttää tontinvarauslomakkeen, jonka löydätte painikkeen takaa sivun oikeasta laidasta tai alaosasta mobiililaitetta käyttäessänne. Tämän jälkeen voitte lähettää lomakkeen sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@ranua.fi.

Päivitetty 8.1.2021