Ilmakuva Koirajärvestä

Koirajärvi kesällä

Tontti kesällä

Näkymä Koirajärvelle

Näkymä rannasta tontille

Koirajärvi VI

Erinomainen rantatontti mukavan pienen Koirajärven rannalla. Tämä lomatontti sijaitsee n. 40 km Ranualta Posiolle Simojärven osayleiskaava-alueella. Tontti avautuu luoteeseen, eli siihen suuntaan, josta revontulet näkyvät talvella parhaiten. Tontti soveltuu maastomuodoiltaan hyvin rakentamiseen ja tie on jo valmiiksi rakennettu perille.

Lähellä sijaitsee useita järviä, joista suurimman ja tunnetuimman Simojärven erottaa Koirajärvestä n. 200 metrin maakaista. Tontti on valmiiksi lohkottu omaksi tilaksi ja siihen sisältyy uimaranta- ja venevalkamaoikeus Simojärveen, Koirajärveen ja Hietajärveen. Simojärven eteläkärjessä, Taipaleenlahdessa on pienvenesatama. Satamapaikat vuokrataan kunnanviraston teknisen osaston kautta.

Perustiedot


Sijainti:

Simojärven eteläpuoli, Koirajärvi ja Impiön kylä

Tyyppi:
Lomatontti

Alue / Kiinteistötunnus:
Koirajärvi, 683-403-7-78

Myyntihinta:
Myyntihinta 19 500 €. Tontin voi myös vuokrata 1 950 € vuosivuokralla. Vuokrasopimukset tehdään määräaikaisiksi 30 vuoden vuokra-ajalla. Tontin vuokraajalla on mahdollisuus ostaa tontti alkuperäisellä myyntihinnalla siten, että ostajalle hyvitetään kauppahinnasta enintään 10 vuoden maksetut vuokrat. Vuokrausmahdollisuuden yhteydessä tonteille asetetaan rakentamisvelvollisuus siten, että tontilla on aloitettava rakentaminen kolme vuoden kuluessa vuokrauksesta tai muuten vuokrasopimus purkaantuu. 

Ranta:
Oma ranta

Muuta:
Tontilla on alueelle rakennetun vesijohdon käyttöoikeus. Ostaja tekee sopimuksen Impiön vesiosuuskunnan kanssa. Tontille saa sähköliittymän verkkoyhtiön (Caruna) kautta normaalilla liittymämaksulla. Alueella on valokuitukaapeli ja se kulkee Simontaipaleentien varressa. Tonttien yhteisrakentamisella valokuituyhteys on mahdollista saada kohtuukustannuksin.

Tontti ja kaavoitus


Tontin pinta-ala:
4 500 m2

Tontin omistus:
Oma tai vuokra

Kaavoitustilanne:
Simojärven osayleiskaava

Rakennusoikeus:
Yksi varsinainen loma-asunto. Loma-asunnon ja erillisen rantasaunan yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 150 m2.

Palvelut ja liikenneyhteydet


Etäisyydet:
Ranua 40 km, Oulu 180 km, Rovaniemi 120 km. Posio 60 km.

Lisätietoa palveluista:
Ranuan kirkonkylän kauppa-, ravintola-, tori- ja palvelutarjonta. Ranuan eläinpuisto. Ranuan alueen laajat retkeily-, hiihto- ja moottorikelkkailureitit. Metsähallituksen laajat metsästysalueet. Impiön valaistulatu on n. 4 km päässä. Ladun varrella on kota ja mäenlaskupaikkoja.

Myynti

 

Risto Niemelä
Puh. 040 704 9623
risto.niemela@ranua.fi

Ota yhteyttä myyjään, soita tai jätä viesti

Kiinnostuitko? Soita myyjälle tai lähetä viestiä.