Yleisnäkymä tontilta

Näkymä metsään

Näkymä tieltä

Näkymä kadulta

Tontti kaavakartassa

Parin kilometrin päässä Ranuan keskustasta sijaitseva Mustikkamaan alueella sijaitseva upean metsän ympäröimä omakotitontti. Tämä hienojen ulkoilumahdollisuuksien äärellä oleva tontti sijaitsee palveluiden vieressä valmiiksi rakennetussa ympäristössä. Läheisyydessä sijaitsee Ranuajärvi, josta on vuokrattavissa venepaikka. Järven kautta on myös moottorikelkkaura Lapin laajalle moottorikelkkareitistölle. Tontille on saatavana valokuituyhteys.

Perustiedot


Sijainti:
Ranuan keskusta, Mustikkatie 6

Tyyppi:
Omakotitontti

Kortteli / Kiinteistötunnus:
Mustikkamaa, .683-402-1-151

Myyntihinta:
2 377,80 €. Tontin hinta sisältää lohkomiskustannukset. Tontista tehdään ensin vuokrasopimus, jonka suuruus on 237,78 €/v. Rakentaminen on aloitettava kolmen vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoituksesta ja tontin myynti tapahtuu vasta rakennuksen valmistumisen jälkeen. Maksettu vuokra hyvitetään toteutuneessa myynnissä kauppahinnasta enintään 5 vuoden ajalta. Mikäli rakentamista ei ole aloitettu kolmen vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, niin vuokrasopimus raukeaa.

Ranta:
Ei omaa rantaa.

Muuta:
Kiinteistön vesi- ja viemärihuollon tuottaa Ranuan Infra Oy. Vesi- ja jätevesiverkoston liittymismaksu peritään maksuluokittain kiinteistön kerrosalan ja palvelujen käytön perusteella. Omakotitalon talousvesi- ja jätevesiliittymä yhteensä alkaen 1 170 €. Kiinteistölle on saatavissa valokuituyhteys alkaen 950 € + rakentamiskustannukset, joita nostavat tarvittava tienalitus.

Tontti ja kaavoitus


Tontin pinta-ala:
1 321 m2

Tontin omistus:
Oma

Kaavoitustilanne:
Asemakaava

Rakennusoikeus:
Tehokkuusluku e=0,20 ja sen mukaisen kerrosala on 264,2 m2. Suurin sallittu kerrosluku on 1. 

Palvelut ja liikenneyhteydet


Lisätietoa palveluista:
Ranuan keskusta 2,1 km, koulukeskus 2,1 km, Rovaniemi 80 km. Ranuan kirkonkylän kauppa-, ravintola-, tori- ja palvelutarjonta. Ranuan eläinpuisto. Ranuan alueen laajat retkeily-, hiihto- ja moottorikelkkailureitit. Metsähallituksen laajat metsästysalueet. 

Myynti

 

Risto Niemelä
Puh. 040 704 9623
risto.niemela@ranua.fi

Ota yhteyttä myyjään, soita tai jätä viesti

Kiinnostuitko? Soita myyjälle tai lähetä viestiä.