Yleisnäkymä tontilta

Näkymä tielle

Näkymä kadulta

Näkymä kadulta

Tontti kaavakartassa

Ranuan Mustikkamaalla Mustikkatien päässä sijaitseva  metsien ympäröimä omakotitontti. Tämä hienojen ulkoilumahdollisuuksien äärellä oleva tontti sijaitsee palveluiden vieressä valmiiksi rakennetussa ympäristössä. Tontin läheisyydessä sijaitsee upea Ranuajärvi, josta on vuokrattavissa venepaikka. Järven kautta on myös moottorikelkkaura Lapin laajalle moottorikelkkareitistölle. Tontille on saatavana valokuituyhteys.

Perustiedot


Sijainti:

Ranuan keskusta, Mustikkatie 7

Tyyppi:
Omakotitontti

Kortteli / Kiinteistötunnus:
Mustikkamaa, .683-402-1-157

Myyntihinta:
2 052 €. Tontin hinta sisältää lohkomiskustannukset. Tontista tehdään ensin vuokrasopimus, jonka suuruus on 205,20 €/v. Rakentaminen on aloitettava kolmen vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoituksesta ja tontin myynti tapahtuu vasta rakennuksen valmistumisen jälkeen. Maksettu vuokra hyvitetään toteutuneessa myynnissä kauppahinnasta enintään 5 vuoden ajalta. Mikäli rakentamista ei ole aloitettu kolmen vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, niin vuokrasopimus raukeaa.

Ranta:
Ei omaa rantaa

Muuta:
Kiinteistön vesi- ja viemärihuollon tuottaa Ranuan Infra Oy. Vesi- ja jätevesiverkoston liittymismaksu peritään maksuluokittain kiinteistön kerrosalan ja palvelujen käytön perusteella. Omakotitalon talousvesi- ja jätevesiliittymä yhteensä alkaen 1 170 €. Kiinteistölle on saatavissa valokuituyhteys alkaen 950 € + rakentamiskustannukset.

Tontti ja kaavoitus


Tontin pinta-ala:
1 140 m2

Tontin omistus:
Oma

Kaavoitustilanne:
Asemakaava

Rakennusoikeus:
Tehokkuusluku e=0,20 ja sen mukaisen kerrosala on 228 m2. Suurin sallittu kerrosluku on 1. 

Palvelut ja liikenneyhteydet


Lisätietoa palveluista:
Ranuan keskusta 2,1 km, koulukeskus 2,1 km, Rovaniemi 80 km. Ranuan kirkonkylän kauppa-, ravintola-, tori- ja palvelutarjonta. Ranuan eläinpuisto. Ranuan alueen laajat retkeily-, hiihto- ja moottorikelkkailureitit. Metsähallituksen laajat metsästysalueet. 

Myynti

 

Risto Niemelä
Puh. 040 704 9623
risto.niemela@ranua.fi

Ota yhteyttä myyjään, soita tai jätä viesti

Kiinnostuitko? Soita myyjälle tai lähetä viestiä.