Näkymä rantaan

Näkymä kadulta

Näkymä kadulle

Haluatko omakotitalon järvinäkymällä keskeltä kirkonkylää? Ranuan Takajärven tuntumassa olevalla tontilla se toteutuu uskomattoman hienosti. Tämä hienojen ulkoilumahdollisuuksien äärellä oleva tontti sijaitsee palveluiden vieressä valmiiksi rakennetussa ympäristössä. Takajärvestä on vesiyhteys isompaan Ranuajärveen, josta on vuokrattavissa venepaikka. Järven kautta on myös moottorikelkkaura Lapin laajalle moottorikelkkareitistölle. Tontilla on jo valokuitukaapeli ja liittymän saa todella edullisesti.

Perustiedot


Sijainti:

Ranuan keskusta, Rantakoivikko 10

Tyyppi:
Omakotitontti

Kortteli / Kiinteistötunnus:
Rantakortteli, .683-402-2-620

Myyntihinta:
10 176 €. Tontin hinta sisältää lohkomiskustannukset. Tontista tehdään ensin vuokrasopimus, jonka suuruus on 1 017,60 €/v. Rakentaminen on aloitettava kolmen vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoituksesta ja tontin myynti tapahtuu vasta rakennuksen valmistumisen jälkeen. Maksettu vuokra hyvitetään toteutuneessa myynnissä kauppahinnasta enintään 5 vuoden ajalta. Mikäli rakentamista ei ole aloitettu kolmen vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, niin vuokrasopimus raukeaa. 

Ranta:
Tontin ja Takajärven välissä on kapea lähivirkistysalue.

Muuta:
Kiinteistön vesi- ja viemärihuollon tuottaa Ranuan Infra Oy. Vesi- ja jätevesiverkoston liittymismaksu peritään maksuluokittain kiinteistön kerrosalan ja palvelujen käytön perusteella. Omakotitalon talousvesi- ja jätevesiliittymä yhteensä alkaen 1 170 €. Kiinteistölle on saatavissa valokuituyhteys alkaen 950 €.

Tontti ja kaavoitus


Tontin pinta-ala:
1 272 m2

Tontin omistus:
Oma / vuokra

Kaavoitustilanne:
Asemakaava

Rakennusoikeus:
Tehokkuusluku e=0,25 ja sen mukaisen kerrosala on 318 m2. Suurin sallittu kerrosluku on 1. 

Palvelut ja liikenneyhteydet


Lisätietoa palveluista:
Ranuan keskusta 1,8 km, koulukeskus 0,5 km, Rovaniemi 80 km. Ranuan kirkonkylän kauppa-, ravintola-, tori- ja palvelutarjonta. Ranuan eläinpuisto. Ranuan alueen laajat retkeily-, hiihto- ja moottorikelkkailureitit. Metsähallituksen laajat metsästysalueet. 

Myynti

 

Risto Niemelä
Puh. 040 704 9623
risto.niemela@ranua.fi

Ota yhteyttä myyjään, soita tai jätä viesti

Kiinnostuitko? Soita myyjälle tai lähetä viestiä.