Moottorikelkkailijan paratiisi

Ranua on moottorikelkkailijoiden paratiisi talvisin. Ranualla on kattavat ja laadukkaat, viralliset moottorikelkkareitit kaikkiin ilmansuuntiin. Tavoitat myös sivukylät moottorikelkkaurien avulla ja pääset nauttimaan Simojärven upeista maisemista uria myöten.

Hiihdä Ranualla ja nauti runsaslumisuudesta

Ranualla mitataan joka vuosi lumen syvyydessä ennätyksiä, siksi Ranualla panostetaan hiihtolatuihin ja ne tarjoavatkin jokaiselle sopivat maastot hiihtämiseen. Hiihdä kilpaa Oravissa, nauti luonnosta Eläinpuiston läheisyydessä, tai vietä upea päivä Simojärven laduilla.

Aktiivinen Ranua

Ranualla on kattavat mahdollisuudet ulkoiluun ja kuntoiluun, vuodenajasta riippumatta. Talvisin Ranualla on kattavat hiihtolatureitit ja kesäisin luontopolut tarjoavat unohtumattoman päiväretken maastoon

Liikuntapaikat, ulkoilureitit, kelkkareitit

Ranuan kunnan alueella on noin 35 liikunta- ja ulkoilupaikkaa eri puolilla kuntaa. Liikuntapaikat ovat ulkoliikuntapaikkoja; pallo- ja luistelukenttiä, jäähalli, kiekkokaukaloita ja ulkoilureittejä sekä kuntoratoja ja valolatuja. Liikuntapaikkojen käyttövuoroista ja toiminnasta vastaa vapaa-aikatoimi ja kunnossapidosta tekninen toimi.

Hiihtolatukartat ja moottorikelkkareittikartat löydät alavalikoista.

Liikuntavuorojen hakulomake

Voitte lähettää täytetyn lomakkeen joko skannattuna PDF- muotoisena, tai JPG- muotoisena osoitteeseen: kirjaamo@ranua.fi