Etusivu / Ranuan brändit
Kesyttämätön Ranua -brändi
Ranuan brändi nojaa paikkakunnan vahvuuksiin eli sujuvaan arkeen, omaleimaiseen luontoon sekä idearikkaaseen yrittäjyyteen. Ranuan olemus kiteytyy yhteen sanaan, joka on myös kunnan uusi iskulause: kesyttämätön.
Ranuan brändistrategia
Ranua brändin visuaalinen ilme
Ranuan logossa yhdistyvät on tekstilogo ja käsin piirretty grafiikka. Grafiikassa kiemurtelevat siniset juuret muodostavat sanan Ranua. Juuret kuvaavat ympärillä sitovaa luontoa, vesistöjä, historiaa, perimäämme sekä ylpeyttä pysyä kiinni ikivanhassa Ranuan kallioperässä.
Visuaalinen ilme ja logot
Made in Ranua
Made in Ranua -merkki voidaan myöntää ranualaiselle tuotteelle tai palvelulle. Made in Ranua -merkin käyttöoikeutta myönnettäessä tuotteen, tuoteryhmän tai palvelun tulee täyttää myöntämisedellytykset ja sen myöntää hakemuksesta kunnanjohtaja.
Lue lisää
Arktinen hillakylä
Arktinen Hillakylä on Ranuan kunnan brändi ja tavaramerkki, joka kunnioittaa luonnon monimuotoisuutta ja kannustaa yrittäjiä kehittämään luonnonvaroihin perustuvaa kestävää liiketoimintaa.
Lue lisää
Business Ranua
Business Ranua on kunnan yritys- ja elinkeinopalveluiden brändi. Haastetaan toisiamme “Mitä uutta?” -ajatteluun. Tartutaan toimeen ja innostutaan maailman ja toimintaympäristön muutoksista. Kuunnellaan, keskustellaan, heittäydytään uusiin ideoihin - yhdessä.
Lue lisää