Etusivu / Ranuan brändit / Made in Ranua
Made in Ranua -merkki

Made in Ranua black.png

Made in Ranua -merkki on Ranuan kunnan merkki, johon myönnetään käyttöoikeuksia. Merkkiä käytetään alkuperän osoittajana ranualaisten tuotteiden ja palveluiden markkinoinnissa.

Made in Ranua -merkin käyttöoikeus voidaan myöntää kunnanjohtajan harkinnan mukaan hakemuksesta Ranualla toimivan hakijan tuotteille, tuoteryhmille, yksilöidyille nimetyille palveluille tai niiden yhdistelmille, jotka on valmistettu tai tuotettu Ranualla ja jotka täyttävät säännöissä mainitut vaatimukset. 

Tutustu grafiseen ohjeistoon Made in Ranua ohjeisto 2024.pdf

Tuotteelle asetetut myöntämisedellytykset


Made in Ranua -merkki voidaan myöntää ranualaiselle tuotteelle. Made in Ranua -merkin käyttöoikeutta myönnettäessä tuotteen tai tuoteryhmän tulee olla Ranualla valmistettu.

Palvelulle asetetut myöntämisedellytykset


Made in Ranua -merkki voidaan myöntää ranualaiselle palvelulle. Made in Ranua -merkin käyttöoikeutta myönnettäessä yksilöidylle ja nimetylle palvelulle tai niiden yhdistelmille palvelu tulee tuottaa Ranualla.

Yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille

Merkki voidaan myöntää yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Hakemus tulee tehdä alla olevalla sähköisellä lomakkeella, joka tulee myös allekirjoittaa sähköisesti.

Säännöt ja käyttöehdot

Made in Ranua -merkin säännöt ja käyttöehdot on hyväksytty 25.3.2024 Ranuan kunnanhallituksen kokouksessa.

Säännöt

Käyttöehdot