Ranuan uusi monitoimitalo / nimikilpailu

Ranuan uusi monitoimikeskus nousee vanhan kirkonkylän koulun paikalle Aapiskujalle. Aapiskuja kuutosesta on muodostumassa todellinen monitoimikeskus/ koulukampus. Tällä hetkellä alueella toimivat jo yläkoulu ja lukio sekä eskari/ alakoulu väistötiloissa. Tontilla on rakenteilla uusi ja nykyaikainen monitoimitalo, jonka tilat tulevat palvelemaan päivisin koko koulukampusta ja kirjaston asiakkaita. Uuden rakennuksen tiloissa tulevat toimimaan kunnan pääkirjasto sekä päivisin eskari ja 1- 5 luokat. Rakennuksesta löytyvät myös liikuntasali, ruokailutilat, käsityön opetustilat nykyaikaisine koneineen, jolloin koko koulukampus hyödyntää uuden rakennuksen monipuolisia tiloja. Iltaisin käsityön opetustilat ja musiikkiluokka palvelevat kansalaisopiston ryhmiä, liikuntasali liikuntaryhmiä ja kirjasto palvelee kuntalaisia aamusta iltaan normaalien aukioloaikojen lisäksi myös itsepalveluna omatoimiajalla.

Monitoimikeskuksen valmistuttua tontilta poistuvat nyt alaluokkien käytössä oleva väliaikainen parakkikoulu sekä vanha kunnanvirasto, jolloin alueesta muodostuu toiminnallinen monitoimikeskus, jonka piha- alueita kehitetään palvelemaan kaikenikäisiä kuntalaisia.

Monitoimikeskuksen nimikilpailussa haemme osuvaa nimeä, joka kuvastaa parhaiten rakennuksen luonnetta ja monipuolisuutta.

>>> Nimikilpailun säännöt <<<

Vastaamalla nimikilpailuun sitoudut noudattamaan nimikilpailun sääntöjä, jotka ovat luettavissa yllä olevan linkin kautta.

Ranuan monitoimikeskus ulkokuva.jpg