Palvelun asiointikanavat

Ranua Zoo

Ranuan eläinpuisto

Ranuan eläinpuistossa näkee arktisen alueen eläimiä luonnonmukaisessa ympäristössä. Ranuan eläinpuistossa voit tutustua Suomen ainoaisiin jääkarhuihin. Eläinpuiston kokemusta täydentävät laadukkaat majoituskohteet ja ravintolapalvelut.

Ranuan eläinpuistossa asustaa noin 50 eläinlajia ja 200 yksilöä. Jääkarhumme Venus ja Sisu ovat yleisön suurimpia suosikkeja, mutta jokaiselle kuitenkin löytyy oma suosikkinsa puiston eläinystävistä reitin varrelta.

Ranuan eläinpuistossa halutaan panostaan ennen kaikkea eläinten hyvinvointiin. Puisto kuuluu eurooppalaisten eläintarhojen yhteisöön, EAZAan, jonka tavoitteena on taata eläinlajien terveitä, monimuotoisia populaatioita. - EAZAssa jokaiselle eläinlajille on koordinaattori, joka huolehtii eläimien lajien hyvinvoinnista ja lisääntymisestä.

Ranuan eläinpuiston hoivaeläintoiminta huolehtii vahingoittuneista luonnoneläimistä.

Ainutlaatuista majoitusta ja virkistystä

Eläinpuiston naapurista, kävelymatkan päästä, löytyy Lomakylä Gulo Gulo. 30 laadukasta, kuuden hengen huoneistoa sopii suuremmillekin seurueille, sillä kaksi huoneistoa voi yhdistää väliovella 12 hengen huoneistoksi. Ranuanjärven rannalla, kuuden kilometrin päässä Ranuan eläinpuistosta, löytyy iglukylä, Arctic Fox Igloos. Igluja on saatavilla kahden hengen seurueille, että perheille.

Eläinpuiston päärakennuksesta löytyy ravintola Wild Arctic Restaurant. He tarjoilevat päivittäin maistuvan lounaan. MurMur-linnan kahvilasta, Cafe White Swanista löydät herkkuja makeaan tai suolaiseen nälkään. Eläinpuiston, majoituksen ja hyvän ruoan yhdistelmä tekeekin Ranuasta hyvän kohteen koko perheen kesäpäivään tai pidempään vierailuun.

  • Toimi näin
  • Kenelle ja millä ehdoin

Pääsyliput Ranuan Eläinpuistoon voit ostaa verkkokaupastamme ennakkoon. Maksun jälkeen sinut ohjataan takaisin verkkokauppaan josta voit tulostaa paperisen ennakkolipun tai tallentaa sen mobiililaiteellesi. Tällä dokumentilla voit lunastaa pääsylippurannekkeet lipunvaihtopisteessämme saapuessasi alueelle. Huomaathan, että ennakkolipussa oleva viivakoodi täytyy olla selkeästi luettavissa lipunvaihtopisteellä.

Onnistuneen tilauksen jälkeen saat myös automaattisen tilaus- ja maksuvahvistuksen sähköpostiisi.

Verkkokaupastamme ostetut pääsyliput voit vaihtaa Ranuan Eläinpuiston aluella rannekkeisiin Lipunmyynnissä.

Huomaathan, että alle 4 vuotiaat lapset vierailevat eläinpuistossamme veloituksetta ja heille ei tarvitse ostaa lippua. Lipunvaihtopisteestä täytyy kuitenkin noutaa ranneke myös alle 4 vuotiaille lapsille.

Puistossa vieraillessa täytyy muistaa myös hygienia- ja turvaväliohjeistukset.

Ranuan Eläinpuiston pääsylippuja myydään portilta tai verkkokaupastamme. Ranuan eläinpuisto on arktisiin ja pohjoisiin eläinlajeihin erikoistunut eläinpuisto, joka avattiin vuonna 1983. Eläinten tilavat aitaukset sijaitsevat keskellä pohjoista havumetsää, joka on myös useimpien puistossa asuvien lajien luonnollinen ympäristö. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä. Vaihtuvat vuodenajat tuovat lisäulottuvuuden eläinpuistovierailuun. Pääsylippuhintamme löydät kotisivuilta ja verkkokaupastamme.