Etusivu / Avoimet työpaikat / Ranuan Kunnan alueen työpaikat

Osaajia alueelle- kampanjan avoimet työpaikat

Hankkeessa ovat mukana päätoteuttajana Lapin koulutuskeskus REDU sekä osatoteuttajina Ranuan kunta.

Hankkeen tausta ja tavoitteet:
Hanke nousee Ranuan kunnan tarpeista löytää osaavaa työvoimaa. Matkailun kasvun myötä myös monet muut alat tarvitsevat tekijöitä. Hankkeessa kehitetään alueiden työmarkkinoita yritysten tarpeista lähtien ja työnhakijoille yksilöllisiä polkuja räätälöiden. Uudenlaisia keinoja työvoimapulan ratkaisemiseksi haetaan osaamistarpeiden tunnistamisen ja osaamisen kehittämisen sekä alueiden yritysten yhteistyön tiivistämisen kautta.

Löydät kampanjan avoimet työpaikat selaamalla sivua alaspäin.

 

Arctic Guesthouse & Igloos

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Olemme majoitusalalla toimiva perheyritys. Meillä on mahdollista majoittua jo 1940-luvulta asti  palvelleessa majatalossa, sekä kokeilla iglumajoitusta liikuteltavissa ja kelluvissa igluveneissä. lisäksi meiltä löytyy asiakkaita palveleva ravintola.

 

Haemme kesätyöntekijöitä!

Etsimme koko- ja osa-aikaisia työntekijöitä majatalon vastaanotto-, siivous- ja keittiötehtäviin.

Vaatimukset: Hygieniapassi välttämätön. Ikävaatimus +17-vuotta. Englannin kielitaito plussaa. Työaika ajoittuu 7-22 välille.

Etsimme myös: koko- ja osa-aikaisia työntekijöitä majatalon puhdetöihin.

Työtehtäviä: Nurmikonleikkuu, saunan lämmitys, pihan siivous, igluihin liittyvät erinäiset työtehtävät, sekä asiakaspalvelu.

Vaatimukset: Ikävaatimus +17-vuotta.  Englannin kielitaito plussaa. Työaika ajoittuu 9-22 välille.

 

Sopivien henkilöiden löydyttyä palkkaamme tekijät. Kiireiseen sesonkiaikaan suosimme työntekijöitä, jotka pystyvät sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa.

 

Kiinnostuitko:

Kysy lisää majatalon vastaanotosta tai puh. 0400 268 960/Auvo

Hakemukset majatalon vastaanottoon tai sähköpostitse ranzooy@gmail.com

 K-market Hillamarket

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Etsimme joukkoomme 16.8 alkaen vaatetusmyyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työajalla 30-37.5h/vko.

Vaatimuksena soveltuva tutkinto, esimerkiksi kaupan- tai tekstiilialan.

Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on visuaalista silmää, sekä osaat pitää järjestyksestä ja siisteydestä huolen. Ja sinulla on sosiaalinen media hallussa ja olet trendeistä ajan hermoilla. Sekä hoidat työsi tunnollisesti ja olet oma-aloitteinen, voit olla juuri sopiva työntekijä meille!

Palkkaus: kaupan alan TES

Ota yhteyttä:

Anu Hietakangas, yrittäjä

Puh. 040 593 8154

anu.hietakangas@k-market.com

Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy

 


 

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Etsimme joukkoomme 1.5 alkaen siivoojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työajalla 20-25h/vko. Työaika painottuu varhaiseen aamuun tai myöhäiseen iltaan.

Vaatimuksena alan koulutus, mutta mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen, mikäli koulutusta ei ole.

Jos olet siisteydestä ja järjestyksestä pitävä ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Ja hoidat työsi tunnollisesti ja tarkasti, voit olla juuri sopiva työntekijä meille!

Palkkaus: kaupan alan TES

Ota yhteyttä:

Anu Hietakangas, yrittäjä

Puh. 040 593 8154 /

anu.hietakangas@k-market.com

Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

 


Ilveslinna

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Revontulihotelli tarjoaa kaikkea, mitä unelmalomalta voi toivoa: laadukasta majoitusta, monipuolisia aktiviteetteja, mainiota ruokaa ja juomaa.

Ilveslinna hakee 5-6 kesätyöntekijää 1.6-4.8 väliselle ajalle!

Työtehtävät:

-        Vastaanoton, tarjoilun, myynnin ja keittiöapulaisen työtehtävät

-        Kerroshoitajan työtehtävät

Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, työhön opastetaan ja apunasi on aina ammattilainen. Riittää kunhan olet asiakaspalvelusta kiinnostunut, reipas ja oma-aloitteinen!

Kiinnostuitko? Hakemukset 15.5 mennessä:

Juha Simontaival

j.simontaival@gmail.com

0400 324 661

 


Hoivakoti Hilla

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Kotihoiva Hilla tarjoaa kotihoidon palveluita ikäihmisille, sekä lapsiperheille. Lisäksi tarjoamme talonmiespalveluita ja siivouspalveluita Ranualla ja lähialueilla.

Etsimme lähihoitajia ikäihmisten kotipalveluun. Lisäksi etsimme siivous- ja henkilökohtaisen avun palveluihin työntekijöitä ilman koulutustakin.  Näihin tehtäviin riittää, kunhan olet ahkera, reipas ja oma-aloitteinen!

Työntekijöitä haemme eri mittaisiin keikkatöihin sekä kesätyöntekijöitä.

KIINNOSTUITKO?

Laita hakemus:

info@kotihoivahilla.fi

 


Liiketoimintapalvelu Huhtamäki Ky

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Lähitulevaisuudessa tarvitsemme joukkoomme lisää kirjanpidon ja palkanlaskennan osaajia. Edellytyksenä on alan koulutus ja kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä.

Liiketoimintapalvelu Huhtamäki Ky on auktorisoitu tilitoimisto, joka on perustettu Ranualla vuonna 1981. Yrityksen henkilökunta koostuu kuudesta alan ammattilaisesta, joista kolmella on KLT-tutkinto. Asiakaskuntamme muodostuu keskisuurista ja pienistä yrityksistä, kiinteistöyhtiöistä, osuuskunnista, yhdistyksistä ja säätiöistä monilta eri toimialoilta. Palvelemme myös yksityisiä henkilöitä. Asiakkaita meillä on ympäri Suomea. Käytössämme olevat järjestelmät mahdollistavat täysin sähköisen toimintaympäristön.

Lisätietoja:

Jari Palviainen

Puh. 040 486 1521

 


Ranuan kalajaloste

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Kalastusta ja kalanjalostusta Ranualla

Tarjolla avoimia työtehtäviä kalastajille, kalanjalostajille sekä kalatuotteiden myyjille. Työn aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai osaamista, kunhan olet reipas ja hyvä tyyppi. Kaikkiin työtehtäviin koulutetaan.

Kiinnostuitko?

Lisätiedot ja hakemukset:

Petri Manninen

p. 045 125 5064

ranuankalajaloste@gmail.com

 


Ranuan kristillinen kansanopisto

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Ranuan kristillinen kansanopisto on vanhoillislestadiolaistaustainen yhdistys, jossa opiskellaan lukuvuoden mittaisilla perusoppijaksoilla, sekä järjestetään erilaisia kursseja ja seuratapahtumia. Lisäksi opiston peltoalueilla on kesäisin matkaparkkitoimintaa.

Ranuan opisto etsii yli 15-vuotiaita nuoria kesätöihin opiston matkaparkkiin 1.6-15.8. väliselle ajalle, joko koko ajalle tai useammassa lyhyemmässä jaksossa!

Sinä ranualainen nuori, oletko kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä opiston matkaparkissa? Matkaparkin työntekijänä palvelet opiston matkaparkissa vierailevia asiakkaita.

Työnkuva: Asiakaspalvelutehtävät. Työskentely tietokoneella, sähköpostitse ja puhelimitse, sekä erilaiset kiinteistöhoidon työt; piha-alueista huolehtiminen, nurmikonleikkuu, peseytymistilojen siivous ja rantasaunan lämmitys. Lisäksi tarvittaessa myös muita työnantajan osoittamia töitä.

Osaamisvaatimukset: hyvät asiakaspalvelutaidot ja oma-aloitteisuus. Kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten ihmisten kanssa. Tietokoneen käyttötaidot mm. Word ja Excel.

Kiinnostuitko?

Avoimet hakemukset 30.4. mennessä Tytti Niemelälle: tytti.niemela@rakro.fi

Työnkuvaan liittyvistä asioista voi kysyä lisätietoja Tytiltä puh. 0401958580.

Työsuhteeseen liittyvistä asioista voi kysyä lisätietoja rehtori Harri Isopahkalalta: harri.isopahkala@rakro.fi / puh. 0400162220.

 


Arina, S-market Ranua

Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg 

 

VIETÄ KESÄ ARINASSA TAI JÄÄ PIDEMMÄKSI AIKAA

Usea meistä on aloittanut uransa Arinassa kesätöissä. Etsimme nyt uusia Arinalaisia tekemään tärkeää työtä kanssamme. Työskentelemällä osuuskaupassa olet mukana luomassa menestystä ja hyötyjä paikallisille, sillä Arinan tuotot palautetaan aina pohjoisen alueen, luonnon ja paikallisten ihmisten hyväksi. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri toimialoilla. Etsitpä sitten ensimmäistä työpaikkaa, uusia kokemuksia, olet vasta valmistunut, tai työelämää jo pidempään nähnyt – meillä on mahdollisuudet vaikka mihin!

Tule mukaan tekemään Pohjoisesta elinvoimaisempi, osoitteessa:

www.arina.fi/kesatyot

Haku auki vielä alle 18-vuotialle nuorille.

 


Ranuan Tarvikekeskus

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Haluaisitko työskennellä meillä myyjän tai pienkonekorjaajan tehtävissä? Oletko alan ammattilainen vai kenties kiinnostunut opiskelemaan alaa oppisopimuksella?

Ranuan Tarvikekeskus Oy on perustettu vuonna 1988. Tarvikekeskuksella on kolme toimipistettä, Ranualla, Rovaniemellä ja Oulussa.

Olemme Euroopan suurin Polaris jälleenmyyjä. Edustamiimme tuotemerkkeihin kuuluvat myös mm. Arctic Cat, Honda, Husqvarna, KTM ja Yamaha. Laitteita myös huolletaan ja korjataan jokaisessa toimipisteessä. Valikoimiimme kuuluvat myös erilaiset IKH -työkalut ja traktoreiden varaosat sekä Fixus-ketjun autotarvikkeet ja -varaosat.  Kunnia-asiamme on huolehtia, että asiakas saa tarvitsemansa tuotteet ja palvelut luotettavasti ja nopeasti.

Kiinnostuitko?

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Laita hakemukseesi tieto siitä mihin toimipisteeseen haet ja mitä työtä. Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukautta, jonka jälkeen ne tuhotaan asiaan kuuluvalla tavalla.  Otamme yhteyttä mikäli Sinulle sopivia paikkoja avautuu.

Lähetä avoin hakemus: asiakaspalvelu@tarvikekeskusoy.fi

 
Villa Havula

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

Villa Havula tarjoaa keikkaluontoista työtä majoituspuolella ja kukka- ja käsityöputiikissa!

VillaHavulan palveluihin kuuluvat majoitus- ja ohjelmapalvelut, sekä kukka- ja käsityökauppa, jossa myydään paikallisia tuotteita. Talviaikaan VillaHavula tarjoaa myös pihasuunnittelua sekä kesäaikaan pienimuotoisia pihahuoltotöitä, istutuksia ym.

Työmahdollisuuksia tarjolla tarpeen ja sesonkien mukaan. Riittää kun olet asiakaslähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen! Työhön voidaan kouluttaa ja opastaa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:

Paula Erkkilä, puh. 0400 613 394

Ranuan alueen avoimet työpaikat

Ranuan kunnan alueen avoimet työpaikat löydät TE-toimiston palvelusta. Saat avattua palvelun alla olevasta painikkeesta.