Etusivu / Avoimet työpaikat / Ranuan Kunnan alueen työpaikat

Osaajia alueelle- kampanjan avoimet työpaikat

Hankkeessa ovat mukana päätoteuttajana Lapin koulutuskeskus REDU sekä osatoteuttajina Ranuan kunta.

Hankkeen tausta ja tavoitteet:
Hanke nousee Ranuan kunnan tarpeista löytää osaavaa työvoimaa. Matkailun kasvun myötä myös monet muut alat tarvitsevat tekijöitä. Hankkeessa kehitetään alueiden työmarkkinoita yritysten tarpeista lähtien ja työnhakijoille yksilöllisiä polkuja räätälöiden. Uudenlaisia keinoja työvoimapulan ratkaisemiseksi haetaan osaamistarpeiden tunnistamisen ja osaamisen kehittämisen sekä alueiden yritysten yhteistyön tiivistämisen kautta.

Löydät kampanjan avoimet työpaikat selaamalla sivua alaspäin.

 

Arctic Guesthouse & Igloos

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Olemme majoitusalalla toimiva perheyritys. Meillä on mahdollista majoittua jo 1940-luvulta asti  palvelleessa majatalossa, sekä kokeilla iglumajoitusta liikuteltavissa ja kelluvissa igluveneissä. lisäksi meiltä löytyy asiakkaita palveleva ravintola.

 

Haemme kesätyöntekijöitä!

Etsimme koko- ja osa-aikaisia työntekijöitä majatalon vastaanotto-, siivous- ja keittiötehtäviin.

Vaatimukset: Hygieniapassi välttämätön. Ikävaatimus +17-vuotta. Englannin kielitaito plussaa. Työaika ajoittuu 7-22 välille.

Etsimme myös: koko- ja osa-aikaisia työntekijöitä majatalon puhdetöihin.

Työtehtäviä: Nurmikonleikkuu, saunan lämmitys, pihan siivous, igluihin liittyvät erinäiset työtehtävät, sekä asiakaspalvelu.

Vaatimukset: Ikävaatimus +17-vuotta.  Englannin kielitaito plussaa. Työaika ajoittuu 9-22 välille.

 

Sopivien henkilöiden löydyttyä palkkaamme tekijät. Kiireiseen sesonkiaikaan suosimme työntekijöitä, jotka pystyvät sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa.

 

Kiinnostuitko:

Kysy lisää majatalon vastaanotosta tai puh. 0400 268 960/Auvo

Hakemukset majatalon vastaanottoon tai sähköpostitse ranzooy@gmail.com

 


Attendo

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Tarjoamme kesälomasijaisuuksia lähihoitajille ja hoitoalan opiskelijoille ikäihmisten hoivakodissa Attendo Sisussa, Ranualla. Tehtävässä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Attendo on johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja kunnille ja kuntayhtymille. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen määrittävät yrityskulttuurimme. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Attendo on Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihto Suomessa vuonna 2020 oli 597 Meur. Lue lisää: www.attendo.fi

Haluamme, että viihdyt meillä, siksi sinä voit odottaa meiltä seuraavia asioita:

- Tukenasi toimii ja sinua perehdyttää osaava tiimi.

- Uskomme, että tulet viihtymään työpaikallasi, sillä Attendo-kotimme ovat kodikkaita.

- Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.

- Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön.

- Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Kesätyöntekijänä pääset nauttimaan työsuhde-eduistamme, esimerkiksi:

- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.

- Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin

LÄHIHOITAJAOPISKELIJAT JA VALMISTUNEET LÄHIHOITAJAT

Meillä voit toimia sijaisena, suorittaa harjoittelujaksosi tai tulla oppisopimusopiskelijaksi kesäksi. Voit siis hyödyntää kesätyötä osana opintojasi. Työ on vuorotyötä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen koko työsuhteesi ajan.

Voidaksesi toimia lähihoitajan sijaisena tarvitset tehtävään soveltuvan sosiaali- ja terveysalan ammatillisen perustutkinnon (lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto) sekä rekisteröitymisen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Jos olet opiskelija, edellytämme vähintään Kasvun ja osallisuuden sekä Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen –tutkinnonosat hyväksytysti suoritettuna.

Toimiaksesi lähihoitajan sijaisena, tarvitset em. jaksojen lisäksi suoritettuja opintoja vähintään 2/3 tutkinnosta. Tehtävät edellyttävät tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

SAIRAANHOITAJAOPISKELIJAT

Työ on vuorotyötä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen koko työsuhteesi ajan. Voit tulla tekemään perushoitotyötä, kun olet suorittanut ensimmäisen vuoden opinnot ja harjoittelun. Tehtävä edellyttää tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Kiinnostuitko?

Hakuaikaa on 15.03.2021 saakka mutta täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!

Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Tuija Rytkönen, tuija.rytkonen@attendo.fi tai 044 494 0730.

 


K-market Hillamarket

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Etsimme joukkoomme 16.8 alkaen vaatetusmyyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työajalla 30-37.5h/vko.

Vaatimuksena soveltuva tutkinto, esimerkiksi kaupan- tai tekstiilialan.

Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on visuaalista silmää, sekä osaat pitää järjestyksestä ja siisteydestä huolen. Ja sinulla on sosiaalinen media hallussa ja olet trendeistä ajan hermoilla. Sekä hoidat työsi tunnollisesti ja olet oma-aloitteinen, voit olla juuri sopiva työntekijä meille!

Palkkaus: kaupan alan TES

Ota yhteyttä:

Anu Hietakangas, yrittäjä

Puh. 040 593 8154

anu.hietakangas@k-market.com

Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy

 


 

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Etsimme joukkoomme 1.5 alkaen siivoojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työajalla 20-25h/vko. Työaika painottuu varhaiseen aamuun tai myöhäiseen iltaan.

Vaatimuksena alan koulutus, mutta mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen, mikäli koulutusta ei ole.

Jos olet siisteydestä ja järjestyksestä pitävä ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Ja hoidat työsi tunnollisesti ja tarkasti, voit olla juuri sopiva työntekijä meille!

Palkkaus: kaupan alan TES

Ota yhteyttä:

Anu Hietakangas, yrittäjä

Puh. 040 593 8154 /

anu.hietakangas@k-market.com

Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

 


Ilveslinna

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Revontulihotelli tarjoaa kaikkea, mitä unelmalomalta voi toivoa: laadukasta majoitusta, monipuolisia aktiviteetteja, mainiota ruokaa ja juomaa.

Ilveslinna hakee 5-6 kesätyöntekijää 1.6-4.8 väliselle ajalle!

Työtehtävät:

-        Vastaanoton, tarjoilun, myynnin ja keittiöapulaisen työtehtävät

-        Kerroshoitajan työtehtävät

Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, työhön opastetaan ja apunasi on aina ammattilainen. Riittää kunhan olet asiakaspalvelusta kiinnostunut, reipas ja oma-aloitteinen!

Kiinnostuitko? Hakemukset 15.5 mennessä:

Juha Simontaival

j.simontaival@gmail.com

0400 324 661

 


Hoivakoti Hilla

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Kotihoiva Hilla tarjoaa kotihoidon palveluita ikäihmisille, sekä lapsiperheille. Lisäksi tarjoamme talonmiespalveluita ja siivouspalveluita Ranualla ja lähialueilla.

Etsimme lähihoitajia ikäihmisten kotipalveluun. Lisäksi etsimme siivous- ja henkilökohtaisen avun palveluihin työntekijöitä ilman koulutustakin.  Näihin tehtäviin riittää, kunhan olet ahkera, reipas ja oma-aloitteinen!

Työntekijöitä haemme eri mittaisiin keikkatöihin sekä kesätyöntekijöitä.

KIINNOSTUITKO?

Laita hakemus:

info@kotihoivahilla.fi

 


Liiketoimintapalvelu Huhtamäki Ky

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Lähitulevaisuudessa tarvitsemme joukkoomme lisää kirjanpidon ja palkanlaskennan osaajia. Edellytyksenä on alan koulutus ja kokemusta vastaavan tyyppisistä töistä.

Liiketoimintapalvelu Huhtamäki Ky on auktorisoitu tilitoimisto, joka on perustettu Ranualla vuonna 1981. Yrityksen henkilökunta koostuu kuudesta alan ammattilaisesta, joista kolmella on KLT-tutkinto. Asiakaskuntamme muodostuu keskisuurista ja pienistä yrityksistä, kiinteistöyhtiöistä, osuuskunnista, yhdistyksistä ja säätiöistä monilta eri toimialoilta. Palvelemme myös yksityisiä henkilöitä. Asiakkaita meillä on ympäri Suomea. Käytössämme olevat järjestelmät mahdollistavat täysin sähköisen toimintaympäristön.

Lisätietoja:

Jari Palviainen

Puh. 040 486 1521

 


Ranuan kalajaloste

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Kalastusta ja kalanjalostusta Ranualla

Tarjolla avoimia työtehtäviä kalastajille, kalanjalostajille sekä kalatuotteiden myyjille. Työn aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai osaamista, kunhan olet reipas ja hyvä tyyppi. Kaikkiin työtehtäviin koulutetaan.

Kiinnostuitko?

Lisätiedot ja hakemukset:

Petri Manninen

p. 045 125 5064

ranuankalajaloste@gmail.com

 


Ranuan kristillinen kansanopisto

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Ranuan kristillinen kansanopisto on vanhoillislestadiolaistaustainen yhdistys, jossa opiskellaan lukuvuoden mittaisilla perusoppijaksoilla, sekä järjestetään erilaisia kursseja ja seuratapahtumia. Lisäksi opiston peltoalueilla on kesäisin matkaparkkitoimintaa.

Ranuan opisto etsii yli 15-vuotiaita nuoria kesätöihin opiston matkaparkkiin 1.6-15.8. väliselle ajalle, joko koko ajalle tai useammassa lyhyemmässä jaksossa!

Sinä ranualainen nuori, oletko kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä opiston matkaparkissa? Matkaparkin työntekijänä palvelet opiston matkaparkissa vierailevia asiakkaita.

Työnkuva: Asiakaspalvelutehtävät. Työskentely tietokoneella, sähköpostitse ja puhelimitse, sekä erilaiset kiinteistöhoidon työt; piha-alueista huolehtiminen, nurmikonleikkuu, peseytymistilojen siivous ja rantasaunan lämmitys. Lisäksi tarvittaessa myös muita työnantajan osoittamia töitä.

Osaamisvaatimukset: hyvät asiakaspalvelutaidot ja oma-aloitteisuus. Kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten ihmisten kanssa. Tietokoneen käyttötaidot mm. Word ja Excel.

Kiinnostuitko?

Avoimet hakemukset 30.4. mennessä Tytti Niemelälle: tytti.niemela@rakro.fi

Työnkuvaan liittyvistä asioista voi kysyä lisätietoja Tytiltä puh. 0401958580.

Työsuhteeseen liittyvistä asioista voi kysyä lisätietoja rehtori Harri Isopahkalalta: harri.isopahkala@rakro.fi / puh. 0400162220.

 


Arina, S-market Ranua

Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg 

 

VIETÄ KESÄ ARINASSA TAI JÄÄ PIDEMMÄKSI AIKAA

Usea meistä on aloittanut uransa Arinassa kesätöissä. Etsimme nyt uusia Arinalaisia tekemään tärkeää työtä kanssamme. Työskentelemällä osuuskaupassa olet mukana luomassa menestystä ja hyötyjä paikallisille, sillä Arinan tuotot palautetaan aina pohjoisen alueen, luonnon ja paikallisten ihmisten hyväksi. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri toimialoilla. Etsitpä sitten ensimmäistä työpaikkaa, uusia kokemuksia, olet vasta valmistunut, tai työelämää jo pidempään nähnyt – meillä on mahdollisuudet vaikka mihin!

Tule mukaan tekemään Pohjoisesta elinvoimaisempi, osoitteessa:

www.arina.fi/kesatyot

Haku auki vielä alle 18-vuotialle nuorille.

 


Ranuan Tarvikekeskus

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Haluaisitko työskennellä meillä myyjän tai pienkonekorjaajan tehtävissä? Oletko alan ammattilainen vai kenties kiinnostunut opiskelemaan alaa oppisopimuksella?

Ranuan Tarvikekeskus Oy on perustettu vuonna 1988. Tarvikekeskuksella on kolme toimipistettä, Ranualla, Rovaniemellä ja Oulussa.

Olemme Euroopan suurin Polaris jälleenmyyjä. Edustamiimme tuotemerkkeihin kuuluvat myös mm. Arctic Cat, Honda, Husqvarna, KTM ja Yamaha. Laitteita myös huolletaan ja korjataan jokaisessa toimipisteessä. Valikoimiimme kuuluvat myös erilaiset IKH -työkalut ja traktoreiden varaosat sekä Fixus-ketjun autotarvikkeet ja -varaosat.  Kunnia-asiamme on huolehtia, että asiakas saa tarvitsemansa tuotteet ja palvelut luotettavasti ja nopeasti.

Kiinnostuitko?

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Laita hakemukseesi tieto siitä mihin toimipisteeseen haet ja mitä työtä. Säilytämme avoimia hakemuksia 6 kuukautta, jonka jälkeen ne tuhotaan asiaan kuuluvalla tavalla.  Otamme yhteyttä mikäli Sinulle sopivia paikkoja avautuu.

Lähetä avoin hakemus: asiakaspalvelu@tarvikekeskusoy.fi

 


Ranuan toimivat kylät- hanke

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

 

Hei sinä ranualainen digitaalisesta sisällöntuotannosta kiinnostunut nuori!

Ranuan toimivat kylät -hanke etsii joukkoonsa nuorta, joka on kiinnostunut ja omaa perustaidot digitaalisen sisällön tuottamisesta!  Työnkuvaan kuuluu digitaalisen sisällön tuottaminen hankkeelle sosiaalisen median kanaviin, sekä nettisivuille. 

Työn ajankohta sovittavissa, mielellään heti kesäkuun alkupuolella. Työn kesto 2 viikkoa.

Hankkeen tavoitteena on lisätä kylien pito- ja vetovoimaa erilaisilla kehittämistoimilla, tapahtumia järjestämällä sekä kylien näkyvyyttä lisäämällä.

Lisätietoja:

Kyläaktivaattori Tuula Nurmela, puh. 0406342115

Haku päättyy 28.2.

Paikkaa haetaan Ranuan kunnan kesätyöpaikkahakemuksen kautta

 


Villa Havula

 Arctic-Guesthouse-and-Igloos,-ilmoituskuva.jpg

Villa Havula tarjoaa keikkaluontoista työtä majoituspuolella ja kukka- ja käsityöputiikissa!

VillaHavulan palveluihin kuuluvat majoitus- ja ohjelmapalvelut, sekä kukka- ja käsityökauppa, jossa myydään paikallisia tuotteita. Talviaikaan VillaHavula tarjoaa myös pihasuunnittelua sekä kesäaikaan pienimuotoisia pihahuoltotöitä, istutuksia ym.

Työmahdollisuuksia tarjolla tarpeen ja sesonkien mukaan. Riittää kun olet asiakaslähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen! Työhön voidaan kouluttaa ja opastaa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:

Paula Erkkilä, puh. 0400 613 394

 


Stora Enso

Stora Enson yksiköt tarjoavat kesällä 2021 satoja kesätyöpaikkoja eri puolilla Suomea. Monipuolisia kesätöitä on tarjolla niin tuotannossa ja tutkimuksessa kuin myynnissä ja markkinoinnissa, kunnossapidossa, logistiikassa ja taloushallinnossa sekä metsänhoidossa.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Tämä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi. Kesätyöntekijänä pääset olemaan osana kehitysmyönteistä ja kannustavaa työyhteisöä ja saat perehdytyksen ja tarvittavaa tukea -olitpa sitten ensikertalainen tai jo hieman kokeneempi konkari.

"Työilmapiiri on hyvä, työ mielenkiintoista ja merkityksellistä ja työstä saa erittäin hyvät eväät tulevaisuuteen" kertoo kesätyöntekijä vuoden 2020 kesätyökyselyssä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. Nämä periaatteet ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus. Meille on tärkeää olla edistämässä nuorten mahdollisuuksia hankkia työkokemusta sekä oppia työelämän pelisääntöjä turvallisessa työympäristössä.

Lisätietoja

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa www.storaensolle.fi

Työtä paremman ilmaston puolesta

Avaamme ensimmäiset haut joulukuun aikana, suurin osa hauista avataan tammikuussa. Suosittelemme seuraamaan ilmoituskanaviamme aktiivisesti. Hae tehtäviä mahdollisimman pian täyttämällä sähköinen hakulomake -osa hauista päättyy tammikuun lopussa, suurin osa 28.2.2021. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Tehtäviin valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Uskomme monimuotoisuuden vahvistavan kilpailukykyämme ja edesauttavan parempaa päätöksentekoa. Monimuotoiset tiimit auttavat meitä tunnistamaan erilaisia näkökulmia ja haastamaan ajattelutapaamme. Pyrimme aktiivisesti lisäämään monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemme siksi iloisia nähdessämme hakijoita erilaisista taustoista.

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Työn luonne: kesätyö

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työaika: kokoaikatyö

Työn kesto: 3 -6 kk, Sopimuksen mukaan

Haku päättyy: 28.02.2021 klo 23:59

Hakulomakkeen WWW-osoite: http://storaensolle.fi

 

Ranuan alueen avoimet työpaikat

Ranuan kunnan alueen avoimet työpaikat löydät TE-toimiston palvelusta. Saat avattua palvelun alla olevasta painikkeesta.