Tontti kaavakartassa

Keskustien alueella sijaitseva asuin/liiketilatontti palvelujen ääreltä. Alueen läheisyydessä sijaitsevat kaupat ja apteekki sekä Ranuan uusi hyvinvointikeskus, josta löytyvät kaikki terveydenhuollon palvelut. Liikunnallisia mahdollisuuksia tarjoaa Ranuan jäähalli, urheilukenttä, monitoimisali Peuransarvi sekä monipuolinen latu/kuntopolkuverkosto. 

Tontilta on lyhyt matka lähellä olevaan Ikosenpuistoon, josta löytyy laituripaikkoja veneilyä harrastavalle. Järven kautta on myös moottorikelkkaura Lapin laajalle moottorikelkkareitistölle. Tontille on saatavana valokuituyhteys.

Perustiedot


Sijainti:

Ranuan keskusta, Karjapolku

Tyyppi:
AL-tontti

Kortteli / Kiinteistötunnus:
Kortteli 71, 683-402-2-207

Myyntihinta:
9600 €. Tontin hinta sisältää lohkomiskustannukset. Tontista tehdään ensin vuokrasopimus, jonka suuruus on 960 €/v. Rakentaminen on aloitettava kahden vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoituksesta ja tontin myynti tapahtuu vasta rakennuksen valmistumisen jälkeen. Maksettu vuokra hyvitetään toteutuneessa myynnissä kauppahinnasta enintään 5 vuoden ajalta. Mikäli rakentamista ei ole aloitettu kahden vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, niin vuokrasopimus raukeaa. 

Ranta:
Ei rantaa

Muuta:
Kiinteistön vesi- ja viemärihuollon tuottaa Ranuan Infra Oy. Vesi- ja jätevesiverkoston liittymismaksu peritään maksuluokittain kiinteistön rakennustyypin, kerrosalan ja palvelujen käytön perusteella. Kiinteistölle on saatavissa valokuituyhteys.

Tontti ja kaavoitus


Tontin pinta-ala:
2400 m2

Tontin omistus:
Vuokra/oma

Kaavoitustilanne:
Asemakaava

Rakennusoikeus:
Tehokkuusluku e=0,40 ja sen mukaisen kerrosala on 960 m2. Suurin sallittu kerrosluku on 2. 

Palvelut ja liikenneyhteydet


Lisätietoa palveluista:
Kaupat 0,5 km, koulukeskus 1,1 km, Rovaniemi 80 km. Ranuan kirkonkylän kauppa-, ravintola-, tori- ja palvelutarjonta. Ranuan eläinpuisto. Ranuan alueen laajat retkeily-, hiihto- ja moottorikelkkailureitit. Metsähallituksen laajat metsästysalueet. 

Myynti

 

Risto Niemelä
Puh. 040 704 9623
risto.niemela@ranua.fi

Ota yhteyttä myyjään, soita tai jätä viesti

Kiinnostuitko? Soita myyjälle tai lähetä viestiä.