Laadukas teollisuustontti Kolomaan teollisuusalueella. Tontilla on tilaa rakentaa n. 2 100 m2 teollisuushalli. Alueella sijaitsee Ranuan Infran lämpölaitos joten tontille on mahdollisuus saada kaukolämpö.

Tontti sijaitsee aivan Ranuan keskustan kupeessa ja hyvien kulkuyhteyksien vieressä. Tontille on saatavana valokuituyhteys.

Perustiedot


Sijainti:
Kolomaa, Urakantie

Tyyppi:
Teollisuustontti

Kortteli / Kiinteistötunnus:
Tontti numero 503-5

Myyntihinta:
10 959 €. Tontin hinta sisältää lohkomiskustannukset. Tontista tehdään ensin vuokrasopimus, jonka suuruus on 1 095,90 €/v. Rakentaminen on aloitettava kolmen vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoituksesta ja tontin myynti tapahtuu vasta rakennuksen valmistumisen jälkeen. Maksettu vuokra hyvitetään toteutuneessa myynnissä kauppahinnasta enintään 5 vuoden ajalta. Mikäli rakentamista ei ole aloitettu kolmen vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, niin vuokrasopimus raukeaa. 

Ranta:
Ei omaa rantaa

Muuta:
Kiinteistön vesi- ja viemärihuollon tuottaa Ranuan Infra Oy. Vesi- ja jätevesiverkoston liittymismaksu peritään maksuluokittain kiinteistön rakennustyypin, kerrosalan ja palvelujen käytön perusteella. Kiinteistölle on saatavissa valokuituyhteys.

Tontti ja kaavoitus


Tontin pinta-ala:
7 306 m2

Tontin omistus:
Vuokra/oma

Kaavoitustilanne:
Asemakaava

Rakennusoikeus:
Tehokkuusluku e=0,30 ja sen mukaisen kerrosala on 2 191,80 m2. Suurin sallittu kerrosluku on 1. 

Palvelut ja liikenneyhteydet


Lisätietoa palveluista:
Ranuan keskusta 1,8 km, koulukeskus 2,5 km, Rovaniemi 80 km, Kemi 120 km, Pudasjärvi 70 km ja Oulu 160 km. Ranuan kirkonkylän kauppa-, ravintola-, tori- ja palvelutarjonta. Ranuan eläinpuisto. Ranuan alueen laajat retkeily-, hiihto- ja moottorikelkkailureitit. Metsähallituksen laajat metsästysalueet.

Myynti

 

Risto Niemelä
Puh. 040 704 9623
risto.niemela@ranua.fi

Ota yhteyttä myyjään, soita tai jätä viesti

Kiinnostuitko? Soita myyjälle tai lähetä viestiä.