Laadukas teollisuustontti Kolomaan teollisuusalueella. Tontilla on tilaa rakentaa n. 1600 m2 teollisuushalli. Alueella sijaitsee Ranuan Infran lämpölaitos joten tontille on mahdollisuus saada kaukolämpö.

Tontti sijaitsee aivan Ranuan keskustan kupeessa ja hyvien kulkuyhteyksien vieressä. Tontille on saatavana valokuituyhteys.

Perustiedot


Sijainti:
Kolomaa, Urakantie

Tyyppi:
Teollisuustontti

Kortteli / Kiinteistötunnus:
Tontti numero 503-6

Myyntihinta:
8 145 €. Tontin hinta sisältää lohkomiskustannukset. Tontista tehdään ensin vuokrasopimus, jonka suuruus on 814,50 €/v. Rakentaminen on aloitettava kolmen vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoituksesta ja tontin myynti tapahtuu vasta rakennuksen valmistumisen jälkeen. Maksettu vuokra hyvitetään toteutuneessa myynnissä kauppahinnasta enintään 5 vuoden ajalta. Mikäli rakentamista ei ole aloitettu kolmen vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta, niin vuokrasopimus raukeaa. 

Ranta:
Ei omaa rantaa

Muuta:
Kiinteistön vesi- ja viemärihuollon tuottaa Ranuan Infra Oy. Vesi- ja jätevesiverkoston liittymismaksu peritään maksuluokittain kiinteistön rakennustyypin, kerrosalan ja palvelujen käytön perusteella. Kiinteistölle on saatavissa valokuituyhteys.

Tontti ja kaavoitus


Tontin pinta-ala:
5 430 m2

Tontin omistus:
Vuokra/oma

Kaavoitustilanne:
Asemakaava

Rakennusoikeus:
Tehokkuusluku e=0,30 ja sen mukaisen kerrosala on 1628 m2. Suurin sallittu kerrosluku on 1. 

Palvelut ja liikenneyhteydet


Lisätietoa palveluista:
Ranuan keskusta 1,8 km, koulukeskus 2,5 km, Rovaniemi 80 km, Kemi 120 km, Pudasjärvi 70 km ja Oulu 160 km. Ranuan kirkonkylän kauppa-, ravintola-, tori- ja palvelutarjonta. Ranuan eläinpuisto. Ranuan alueen laajat retkeily-, hiihto- ja moottorikelkkailureitit. Metsähallituksen laajat metsästysalueet.

Myynti

 

Risto Niemelä
Puh. 040 704 9623
risto.niemela@ranua.fi

Ota yhteyttä myyjään, soita tai jätä viesti

Kiinnostuitko? Soita myyjälle tai lähetä viestiä.