Etusivu / Uratarinat / Johanna Kankus-Mikkola
Johanna Kankus-Mikkola
vapaa-aikatoimenohjaaja
Olen töissä vapaa-aikatoimenohjaajana kunnan vapaa-aikatoimessa. Olen vielä aika tuore työssäni, sillä aloitin Ranualla lokakuussa 2022.

Työskentelen nuorisotilalla Monkkari 2.0:ssa, vedän Ranua harrastaa -ryhmiä, järjestän konsertteja ja leirejä sekä pyöritän kansainvälistä nuorisovaihtoa. Muitakin töitä varmasti tulee tehtäväksi.

Tulin Ranualle, koska tämä vaikutti mielenkiintoiselta paikalta. Täällä on hyvät urheilumahdollisuudet. Paikkakunta on sopivan pieni ja luonto on lähellä. Hiihtoladut on hyvät ja lunta on paljon. Tärkeää on myös voimailumahdollisuudet. Treenaan Peuralla voimanostoa eli kyykkyä, penkkipunnerrusta ja maastavetoa. Olen kilpaillut lajissa, minulta löytyy MM-kulta voimanostossa vuodelta 2012, lisäksi olen saanut lajista MM-pronssia ja EM-hopeaa, penkkipunnerruksessa olen nostanut MM-hopeaa.

Minulla on siteitä Ranualle appivanhempieni kautta. He ovat asuneet täällä aiemmin, mutta muuttivat pois kun mieheni oli kaksivuotias. Appivanhemmillani on yhä mökki Ranualla.

Työni parhaat puolet ovat monipuolisuus ja hyvät työkaverit. Minut on otettu hyvin vastaan täällä.

Olen 38-vuotias ja kotoisin Vantaalta. Koulutukseltani olen rikosseuraamusalan sosionomi.

Aiemmin olen työskennellyt vankilassa vanginvartijana Vantaalla vuodesta 2006. Vuonna 2018 muutin Kemiin ja työskentelin siellä vartijana Kemin poliisivankilassa vartijana. Jatkoin matkaa Ylitorniolle vuonna 2020 pariksi vuodeksi ja sieltä Kuusamon Tulliin. Raja meni kuitenkin kiinni ja hommat Kuusamossa loppuivat siihen.

Minulla ei ole varsinaisia urasuunnitelmia. Uskon, että se, mitä paikkakunta tarjoaa, ratkaisee uran suunnan.
Ranuan avoimet työpaikat