Matkailijalle

Tietoa matkailijalle Ranuan kunnasta


Etusivu / Matkailijalle
Tervetuloa Ranualle

Visit Ranua -matkailusivustolta löydät lisää tietoa majoituskohteista, aktiviteeteista sekä shoppailusta Ranualla.

Meillä voit kokea luontoelämyksen Ranuan eläinpuiston yli 55 villieläimen keskellä tai rauhoittua mm. Simojärven erämaajärven alkuperäisen luonnon keskellä.

Matkailijoille Ranualla on tarjolla aktiviteetteja, tapahtumia, nähtävyyksiä sekä majoitus- ja ravitsemispalveluita puhdasta luontoa unohtamatta.

Kaupalliset palvelut löytyvät pääasiassa kuntakeskustasta ja eläinpuiston läheisyydestä, mutta myös keskustan ulkopuolelta tiloilta ja majoituspaikoista löytyy monenlaista tarjontaa. Uutta Ranualla on kylämatkailu, joka tarjoaa matkailijalle erilaisia retkikohteita, tapahtumia ja majoituspaikkoja sivukylillä.

Matkailija, kiinnostaisiko tulla yrittäjäksi Ranualle? Ranua on osaamista ja ahkeruutta arvostava itsenäinen kunta. Luonto ja ilmapiiri tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle ja yritysten menestymiselle. Meillä on valmiina kiinnostavia kaavoitettuja rakennuskohteita mm. majoituskäyttöön. Ranualla toimii aktiivinen ja hyvin verkostoitunut matkailuyhdistys.

 

 

Visit Ranua

Visit Ranua matkailuinfo palvelee puhelimitse, sähköpostitse sekä sosiaalisen median kanavissa. Tutustu myös https://visitranua.fi sekä lataa ilmainen Ranua-mobiilisovellus App Storesta tai Google Play-kaupasta!

+358 400 910 177
info@visitranua.fi
@visitranuaFacebook, Instagram ja Twitter
https://visitranua.fi

Ranuan eläinpuisto

KOHTAA VILLIARKTINEN LUONTO Ranuan eläinpuistossa näet jääkarhun ja 50 muuta arktista eläinlajia pohjoisen metsän keskellä jokaisena vuodenaikana. Ranuan eläinpuisto on Lapin suosituin perhematkailukohde ja Ranuan matkailun vetonaula. Eläinpuiston ympärille on kehittynyt lomakohde majoitus- ja ohjelmapalveluineen. Talvisin puisto on erityisesti kansainvälisten matkailijaryhmien suosiossa, kesäisin suurin kävijäryhmä ovat kotimaiset lapsiperheet.