Kylämatkailu


Etusivu / Matkailijalle / Kylämatkailu
RanuaVillages_RGB.jpg
RanuaVillages - Ranuan kylämatkailu

Ranuan eläinpuisto on perustettu 1983. Monien vaiheiden jälkeen eläinpuisto on kehittynyt ympärivuotiseksi perhematkailukohteeksi. Puiston myötä alueelle on kehittynyt wild life elämäntyyliä suosiva ilmapiiri. Alueelta löytyy lomakylä, safareita, camping- ja leirintäalue, hotelli, monipuolista majoituspalvelua sekä runsasta tapahtumatarjontaa. Uutta matkailusisältöä rakennetaan parhaillaan paikallisen kulttuurin kautta.

Paikallinen kylämatkailu tarjoaa hevostuokiota, venesafareita, arktisia luontopalveluita jään ja lumen innoittamana, majoituspalvelua, saunaa, kesäkalastusta, kulttuuripolkua, retkiä ja markkinoita. Kylämatkailun myötä pääset tutustumaan kylien elinvoimaisuuteen, tapoihin tehdä töitä, kalastaa, marjastaa ja elää puhtaalla maaseudulla. Kylämatkailu tarjoaa uudenlaisen tuokion matkailijoille ja kaikille kiinnostuneille. Kylämatkailun palvelut on koottu värikkäisiin tuotekortteihin ja ne ovat helposti varattavissa. Kylämatkailun myötä paikallinen aito kulttuuri on saatu esille. 

Kylämatkailupalvelut löydät jatkossa mm. Ranuan eläinpuiston infosta, kaikista majoituspaikoista sekä Visit Ranua -sivuilta ja Ranuan kunnan kotisivuilta. Varauksen voit tehdä suoraa palveluiden yhteyshenkilöiltä. Tunnistat palvelut Ranua Villages –tavaramerkin avulla. Merkki yhdistää palvelut Ranuan eläinpuiston tuoteperheeseen. Ranua on pieni ja rohkeasti uniikki.

Kansi.jpg

Kansi 2.jpg

Lisäinfoa:

Kylämatkailu -kansiot löytyvät Ranuan eläinpuiston infosta, Hotelli Ilveslinnasta sekä muista majoituspaikoista Ranualta. Lisätietoa voi kysyä suoraan palvelun tarjoajalta, jotka löytyvät alla olevista korteista.

Lehtileikkeet
Arjen sankarit.JPG (886,1 kB)
Linturanta.JPG (1,07 MB)