Yritykset kartalle, torille ja messuille


Etusivu / Yrittäjälle / Yritykset kartalle, torille ja messuille
Näkyvyyttä yrityksille

Ranuan Infokartta
Ranuan kunta tukee ranualaisia yrityksiä Infokartta-sovelluksella.
Infokartan pohjalta tehdään myös yritysrekisteri.
Kysy lisää Riikka Tuomivaara, Ranuan kunta
Linkitä yrityksesi palvelut Infokartalle: www.malla.fi/infokartta . Tältä sivulta voit tulostaa ohjeen. Esimerkki yrityksen näkyvyydestä Infokartalla: kartta.ranua.fi  katso esim. matkailu.

Ranuan Matkailuyhdistys
tekee markkinointityötä yhteisesitteen, puiston TV-taulun ja messujen kautta. Puiston TV-taulu on uusi markkinointikanava ja mukaan pääsevät kaikki matkailuyhdistyksen jäsenet jäsenmaksun hinnalla. Olemme mukana Erämessuilla Oulussa, Kajaanissa ja Rovaniemellä sekä tammikuussa Matkamessuilla.Matkailuyhdistyksen jäsenmäärä on hyvässä kasvussa. Haluatko mukaan? 

Hillatori  
Karpalomarkkinat aloittavat Hillatorin kesätoiminnan sunnuntaina ja kausi päättyy Elonkorjuutapahtumaan. 
Torilla myydään paikallisia tuotteita kuten leivonnaisia, käsitöitä, vihanneksia, marjoja ja sieniä. Ohjelma vaihtelee järjestäjästä riippuen esim. kahvia, muurinpohjalättyjä, vohveleita, haitarinsoittoa ja yhteislaulua.
Mikäli haluat myydä tuotteitasi toripäivänä, ota yhteyttä järjestäjiin. Kesätoripäivinä ja iltatori-iltoina myyntipaikka on maksuton. Sähköstä perimme 4 € päivältä. Sähkö maksetaan Hillatorin kioskiin. Katso lisää sivulta Hillatori.

Messut
Alan messut tarjoavat uusia asiakkuuksia ja kauppasuhteita. Löydä täältä omaa alaa tukevat messut.

Lisätietoa Riikka Tuomivaaralta.