Etusivu / Pia Sorvali aloitti hallintojohtajana
Kunnan tiedotteet

Pia Sorvali aloitti hallintojohtajana

pia sorvali kunnanviraston edessä.jpg
11.8.2023 7:56

Pia Sorvali on aloittanut Ranuan kunnan hallintojohtajan virassa maanantaina 7. elokuuta.

Sorvali siirtyi Ranualle valtion palveluksesta. Viimeksi hän on työskennellyt ELY-keskusten ja TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskuksessa eli lyhyemmin KEHA-keskuksessa. Erilaisissa valtion tehtävissä hän on ollut yli 22 vuotta.

- Ranuan kunnan markkinointi ja viestintä on ollut raikasta ja Ranua tuli minun somefiidiin jo ennen kuin tämä paikka tuli auki. Myönteinen mielikuvani Ranuasta vahvistui sen myötä, Pia Sorvali kertoo.

Kunnan uusi hallintojohtaja odottaa pääsevänsä tekemään töitä ranualaisten, Ranuan kunnan, kunnan henkilöstön ja yritysten eteen. Hallintojohtaja on myös henkilöstöpäällikkö eli yksi hänen työsaroistaan on työtekijöiden työhyvinvointi ja työnteon mahdollisuuksien tukeminen.

- Haluan kuulla, mitä henkilöstölle kuuluu, miten meillä voidaan ja mitä henkilöstö odottaa minulta. Uskon vuorovaikutukseen, suoruuteen ja rehellisyyteen. Pyrin kuuntelemaan enemmän kuin puhun.

Pia Sorvali asuu yrittäjäpuolisonsa kanssa Rovaniemellä. Heidän perheeseensä kuuluu neljä poikaa.

Ranuan valtuusto valitsi 47-vuotiaan Sorvalin hallintojohtajan virkaan yksimielisesti 12. kesäkuuta. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.