Etusivu / Kunnan tiedotteet / Ranualaisten hyvinvointikysely 2021 -
Kaikki tiedotteet

Ranualaisten hyvinvointikysely 2021 -

29.4.2021 6:00

Arvoisa kuntalainen!

Pyydämme sinua vastaamaan hyvinvointia ja turvallisuutta koskevaan kuntalaiskyselyyn1, jolla kartoitetaan ranualaisten hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta sekä palveluiden käyttämistä.
Kysely on osa laajan hyvinvointi- ja turvallisuuskertomuksen tiedonkeruuta. Kyselystä saatavia tietoja voivat analysoida myös Lapin Liiton, Lapin Aluehallintoviraston ja Lapin korkeakoulukonsernin tutkijat, jotta lappilaisia hyvinvointipalveluita voidaan kehittää edelleen paremmin kuntalaisten tarpeita vastaaviksi. Kyselylomakkeen laatimisessa ovat olleet mukana Inarin kunta, Posion kunta, Lapin Liitto, Lapin aluehallintovirasto, Lapin poliisilaitos ja Lapin korkeakoulukonserni.

Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi keskeyttää vastaamisen koska tahansa. Kysely toteutetaan anonyymisti, ja kaikki kerätyt tiedot ovat luottamuksellisia. Yksittäisen henkilön vastauksia ei voi tunnistaa tuloksista. Noudatamme tutkimuseettisiä periaatteita ja tietosuojalakia.

Pyydämme sinua vastaamaan kyselyyn 31.5.2021 mennessä. Voit vastata kyselyyn tällä sähköisellä lomakkeella tai kirjastosta löytyvällä paperilomakkeella. Voit lähettää kyselylomakkeen, vaikka et olisi vastannut kyselyn jokaiseen kysymykseen. Jokainen vastaus on erittäin tärkeä, jotta voimme saada tietoa ranualaisten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Kopioi linkki: https://link.webropolsurveys.com/S/61B61886DBA9EEEF

Lisätietoja hyvinvointikyselystä antaa Anitta Jaakola, anitta.jaakolaranua.fi tai puh 0400 176792.

Suuret kiitokset jo etukäteen!

Suostumus tietojen käyttämiseen.

  • Hyväksyn, että vastaukseni tulevat Ranuan kunnan käyttöön.
  • Hyväksyn, että vastauksiani käytetään Lapin aluekehittämiseen ja tutkimustyöhön.

 

Ystävällisin terveisin

Ranuan kunta ja Hyte -työryhmä

 

1 Kuntalaiskyselyssä on hyödynnetty Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen FinTerveys 2017 -tutkimuksen (Koponen ym. 2018) ja FinSote 2020 -tutkimuksen (Parikka ym. 2020) postikyselyiden kysymyksiä, Rikoksentorjuntaneuvoston asukkaiden turvallisuuskyselyn kysymyksiä, Rovaniemen seutukunnan hyvinvointibarometrin (Viinamäki 2014) kysymyksiä sekä ”…ajasta ja paikasta riippumatta…”: Digikansalaisuus ja palveluiden saavutettavuus maaseudulla -hankkeen (Viinamäki ym. 2017) postikyselyn kysymyksiä.