Etusivu / Kunnan tiedotteet / Ranuan kunnan verkkosivuilla on uusi sisältö
Kaikki tiedotteet

Ranuan kunnan verkkosivuilla on uusi sisältö

1.10.2020 10:00

Ranua.fi tarjoilee kaikki kunnan järjestämät palvelut ja ohjaa oikeaan paikkaan. Palvelutietovarannon hyödyntäminen takaa saavutettavuuden.

Ranuan kunnan verkkosivuilla on uusi sisältö. Asiakaslähtöinen verkkosivusto kertoo kunnan järjestämät palvelut, tarjoaa suorat asiointikanavat ja näyttää miksi Ranualla on hyvä asua, yrittää ja vierailla. 

Sivujen tehtävä on palvella kuntalaisia ja Ranuan kunnasta kiinnostuneita kertomalla selkeästi ja aina ajan tasalla olevaa tietoa kunnan järjestämistä palveluista ja Ranuasta yleensä yrittämisen ja matkailun näkökulmasta.

Uuden sisällön kivijalka on Digi- ja väestöviraston (DVV) hallinnoima Palvelutietovaranto (PTV), johon kuntien on lakisääteisesti kuvailtava palvelunsa.
Kunnan palvelut parhaiten tuntevat, kunnan eri toimialojen työntekijät ja viranhaltijat, kuvailivat palvelut Palvelutie-tovarantoon asiakaslähtöisesti ja selkeällä suomen kielellä. Tätä sisältöä hyödynnetään nyt www.ranua.fi -sivuilla.
Tiedon rakenteellisuuden ansiosta, esimerkiksi ohje palvelun saamiseen, puhelinasioinnin numerot ja osoitteet kartal-la, löytyvät jokaisella palvelusivulla samasta Asiointikanavat -kohdasta. Sivuilla on suorasoitto-toiminto ja muut selkeät ohjeet siitä miten palvelun saa.

Ranua.fi -sivujen alusta on tuttu, mutta ilme on uusi ja liikkuminen sivuilla on entistä helpompaa.
Sivuilla on myös tuttua sisältöä selkeästi ja saavutettavasti. Esimerkiksi paljon seuratut esityslistat ja pöytäkirjat, kuulutukset ja ilmoitukset löytyvät helposti ja palautteen antaminen ja tapahtumista ilmoittaminen on sujuvaa.

Sivut julkaistiin verkossa maanantaina ja niitä viimeistellään lähiviikkojen ajan.
Kunnan verkkosivut www.ranua.fi ovat elävä viestintäväline. 
 
Tervetuloa seuraamaan ja käyttämään www.ranua.fi -verkkosivuja!

Esimerkki Palvelutietovarantoa hyödyntävästä sivusta
https://www.ranua.fi/Sosiaali-Terveys/Terveyspalvelut/Paivystys
Etusivu
https://www.ranua.fi/
  
Lisätietoja kunnanjohtaja Sirpa Hakala 040 539 4293

 

Ranua.fi etusivu.PNG

Tiedostot