Etusivu / Kunnan tiedotteet / Ranuan kunta tiedottaa: Sirkku Kianto on valittu elinkeinokoordinaattoriksi
Kaikki tiedotteet

Ranuan kunta tiedottaa: Sirkku Kianto on valittu elinkeinokoordinaattoriksi

13.10.2021 8:40

Ranuan kunnan elinkeinokoordinaattoriksi on valittu Sirkku Kianto Oulusta. Hän aloittaa työt Ranualla marraskuun alussa.

Kianto on työskennellyt kehittämistehtävissä erilaisissa hankkeissa, muun muassa valokuidun, lähiruoan, luontomatkailun ja maaseudun sivuelinkeinojen parissa. Hänellä on myös vahva tausta tiedottamisen ja viestinnän töistä. Pohjakoulutukseltaan hän on agrologi YAMK.

- Työmaihini liittyy alkutuotannon ja maaseudunkehittämisen lisäksi monipuolinen yhteistyö eri toimialojen kanssa. Ranua motivoi ja kiinnostaa minua alueena; kunnan elinkeinorakenne ja maaseutukulttuurinen sisältö sekä luontoympäristö ja maisema.  Odotan paljon yhteistyötä yrittäjien ja maaseudun väen kanssa, Kianto kertoo.

- Sirkku täydentää sopivasti Business Ranuan tiimiä tuomalla mukaan vahvaa kokemusta hankerahoituksen hyödyntämisestä elinkeinojen kehittämisessä. Mahtavaa saada rautainen ammattilainen uudeksi työkaveriksi, kehittämispäällikkö Mikko Pöykkö iloitsee.

Elinkeinokoordinaattorin valitsi kunnanjohtaja Tuomas Aikkila viranhaltijapäätöksellä. Paikkaa haki 13 henkilöä, joista kolme haastateltiin.

Elinkeinokoordinaattori on tiiviisti tekemisissä yrittäjien kanssa ja järjestää muun muassa yritystoimintaan liittyviä tapahtumia ja koulutuksia.