Etusivu / Ranuan tuulivoimahankkeet koottiin yhdelle verkkosivulle
Kunnan tiedotteet

Ranuan tuulivoimahankkeet koottiin yhdelle verkkosivulle

Nimetön (2).png
9.4.2024 9:00

Ranualle vireillä olevista tuulivoimahankkeista saa nyt tietoa yhdestä paikasta. Ranuan kunnan verkkosivuille on avattu oma sivu, jossa on tällä hetkellä kahdeksasta hankkeesta. Sivulta löytyy muun muassa jokaisen hankkeen kaavoitusaloite, sen käsittelyn tämänhetkinen tilanne kunnassa ja tietoa siitä, miten tuulivoiman kaavoitusaloitteen käsittely etenee Ranuan kunnassa.

Verkkosivulla on tietoa seuraavista hankkeista: Ala-Korpivaara, Haarahiltunen, Kupinavaara Itäinen, Kupinavaara Läntinen, Nassakka, Raatovaara, Rahaselkä ja Suhankotuuli. Näistä Ala-Korpivaaran, Raatovaaran, Rahaselän ja Suhankotuulen kaavoitusaloitteet tulevat valtuuston päätettäväksi 22. huhtikuuta. Jos valtuusto hyväksyy kaavoitusaloitteen, kaavoitusprosessi alkaa. Kaavoitusprosessi kestää yleensä noin 2-3 vuotta, jonka jälkeen valtuusto joko hyväksyy tai hylkää kaavan.

Tuulivoimayhtiöiden kiinnostus Ranuaa kohti on kasvanut voimakkaasti ja kunta haluaa lisätä tuulivoimahankkeista tiedottamista ranualaisille, vapaa-ajan asukkaille, yrityksille ja kaikille muille kiinnostuneille.

Ranuan tuulivoimahankkeet -sivu löytyy osoitteesta www.ranua.fi/tuulivoima