Etusivu / Kuulutukset ja ilmoitukset / Rekryilmoitus: Vapaa-aikatoimenohjaaja
Kuulutukset ja ilmoitukset

Rekryilmoitus: Vapaa-aikatoimenohjaaja

8.9.2023 14:00

Ranuan vapaa-aikatoimi etsii henkilöstöönsä vapaa-aikatoimenohjaajaa. Vapaa-aikatoimenohjaajan kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, aikaisempi opistoasteen tutkinto tai ammatillinen perustutkinto. Työtehtäviin kuuluu nuoristyö sekä liikunta- ja kulttuuritoimen tehtäviä sekä näiden toimialojen organisointia ja toteuttaminen. Tehtävään sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Pääsääntöinen työpiste on Monkkari 2.0, jossa sijaitsee nuorten työpaja, nuorisotilat sekä hallinnon tilat. Tarjoamme loistavat työkaverit ja tiimityöskentelyn, hyvät työvälineet ja nykyaikaiset nuorisotilat sekä mahdollisuuden kehittyä ja tehdä kansainvälisiä nuorisotyöprojekteja.

Arvostamme kykyä kohdata ja ohjata nuoria yksilöinä ja ryhmänä, oma-aloitteisuutta, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, sosiaalisen median käyttötaitoja, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn sekä moniammatillisen tiimi- ja verkostotyön osaamista. Kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa on tärkeää. Toimimme vuosittain kansainvälisten vapaaehtoisten ja harjoittelijoiden ohjaajina.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.
Tehtävän täytössä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Työaika on 38,25 tuntia/viikko ja palkkaus KVTES:n mukainen (02VAP050).

Mahdolliset haastattelut pidetään hakuajan päätytyttyä. Haastatteluihin kutsutaan erikseen.

Hakemukset toimeen tulee toimittaa kuntarekry.fi -sivuston kautta 11.10.2023 klo 16:00 mennessä.

Lisätietoja vapaa-aikatoimenjohtaja Anitta Jaakola, 0400 176792, etunimi.sukunimi@ranua.fi

Vapaa-aikatoimenohjaaja - Ranuan kunta - Kuntarekry