Etusivu / Kunnan tiedotteet / Yrittäjät lahjoittivat SUP-laudan lasten ja nuorten käyttöön
Kaikki tiedotteet

Yrittäjät lahjoittivat SUP-laudan lasten ja nuorten käyttöön

30.5.2024 15:05

Ranuan Lapsiystävällinen kunta -kehittämistyön tavoitteena on ollut harrastusvälinelainaamon perustaminen yhdessä kirjaston kanssa. Torstaina 30.5.2024 lainaamo sai ensimmäisen välineensä, kun yrittäjistä koostuva ryhmä lahjoitti lainaamolle SUP-laudan. Lahjoituksen luovuttivat Reetta Niemelä ja Matti Koukkula. SUP-laudan vastaanottivat yläasteen oppilaat Moona Siitonen, Milla Juutinen ja Valtteri Hakala sekä kirjastotoimenjohtaja Vesa Sarajärvi ja Lapsiystävällinen kunta -koordinaattori Piia Koskela. Lauta tulee lainattavaksi heti, kun sille saadaan tehtyä kaikki tarvittavat toimenpiteet. 

Lahjoituksia lainaamoon voi tehdä Ranuan Yrittäjien puheenjohtajan, Reetta Niemelän, kautta. Lasten ja nuorten harrastusvälinetoiveita ovat esimerkiksi airtrack, scootti ja kypärä, polkuauto, drift trike, fresbeegolf-kiekkoreppu, kalastusvälineet, merenneitopyrstö, iso uimarengas, iso liukuri, liukulumikengät ja sauvat, lumiskeitti. Lahjoitettavien välineiden tulee olla kylmäsäilytyksen kestäviä.

Iso ja lämmin kiitos SUP-laudasta Tuitukka Hair & Beauty, M.Koukkula Ky, Tarvikekeskus Oy, Kuljetus Kouva Oy, Tarle Oy ja Lapin Vuokramies.

SUP-lauta luovutettiin.jpg
Kuvassa vasemmalta Matti Koukkula, Reetta Niemelä, Vesa Sarajärvi, Moona Siitonen, Milla Juutinen, Piia Koskela, Valtteri Hakala.